EUROVISION 2023: Δείτε τι λένε τα στοιχήματα - Αναλυτικά οι πίνακες

0



Οι προετοιμασίες για τη Eurovision 2023 είναι πυρετώδεις καθώς μας χωρίζουν πλέον ακριβώς λίγες μέρες πριν από τον Μεγάλο Τελικό του Πανευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στις στοιχηματικές εταιρείες και τα γραφεία για να δούμε που βρίσκεται η κάθε χώρα πριν τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης. 

Ποια είναι τα φαβορί που διεκδικούν την πρωτιά και σε ποια θέση βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, η Σουηδία παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η 39χρονη Loreen επιστρέφει 11 χρόνια μετά την πρωτιά που κατέκτησε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η τραγουδίστρια φαίνεται θα φέρει την 7η συνολικά νίκη για τη χώρα της. Εάν τα στοιχήματα επιβεβαιωθούν, η Σουηδία θα ισοφαρίσει πλέον με τη «βασίλισσα» της Eurovision Ιρλανδία.

Στη δεύτερη θέση για τη Eurovision 2023 ακολουθεί η Φινλανδία με τον εκκεντρικό Käärijä και το κομμάτι του με τίτλο «Cha Cha Cha». Το κομμάτι έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στους Eurofans. Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο 29χρονος Φινλανδός ράπερ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ανατροπή και να ανατρέψει την απόλυτη επικράτηση της Loreen.


Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και τον Victor Vernicos με το τραγούδι «What They Say», τα προγνωστικά δείχνουν πως θα φτάσει στην 30η θέση, ενώ  στην 22η θέση βρίσκεται η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το «Break a Broken Heart».

 Αναλυτικά




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !