Eurovision 2023: Γιώργος Λιάγκας – «Ξεφτιλιστήκαμε…»

1




Η αποτυχία της ελληνικής συμμετοχής, να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της “Eurovision” έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια σχετικά με το κατά πόσον ήταν σωστή αλλά και δίκαιη η επιλογή του να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό ο Βίκτωρ Βερνίκος. Πάνω στο ζήτημα αυτό τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα έπρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά. Βάλτε κάτι επιτυχημένο! Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος. Καλημέρα, καλώς ήρθατε μέχρι τις 12.45 και σήμερα εδώ θα είμαστε, δεν ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω να το στρώσουμε στην πορεία» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για να συνεχίσει αναφέροντας: «Πάμε λίγο τώρα να γκρινιάξουμε όλοι μαζί, γιατί είναι και εθνικό μας σπορ η γκρίνια. Το θέμα είναι όταν κάποιος βλέπει την καταστροφή να έρχεται…Θα μου πεις μεγάλο θέμα; Μικρό θέμα αλλά καλώς ή κακώς έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαστε και να την αγαπάμε τη Eurovision. Και όχι αδίκως, είναι χαρά. Είναι ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός πανευρωπαϊκά. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός παγκοσμίως με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν που δοκιμάζονται και νέες τεχνολογίες. Ασχολούμαστε με τη Eurovision γιατί μας προσφέρει χαρά. Και όταν ξαφνικά μία ημέρα κάποιος ξυπνήσει και πει ότι δεν θα πάω να προσφέρω χαρά, αλλά θα πάω να αποκτήσω ποιοτικό άλλοθι και τελικά πετυχαίνει αυτό που είπαμε προχθές, να πάμε άπατοι.»

«Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, είναι αυτός που προβλέπει ότι θα πάει άπατο; Που δεν προβλέψαμε κάτι φοβερό, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είπαμε. Και δεν μιλάω για το παιδί, είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά αυτοί που το επέλεξαν στην ΕΡΤ. Γίνανε όλα με διαφάνεια ή υπήρχαν και αδιαφανείς διαδικασίες; Και γι’ αυτό φτάσαμε στα δικαστήρια Και ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι που δεν ήταν καλό. Δεν φταίει το παιδί. Λάθος επιλογή. Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα, και θα το δείξουμε με στοιχεία. Η Eurovision σε πολλές περιπτώσεις παρήγαγε λεφτά για την Ελλάδα σε πιο ακριβές συμμετοχές, με μεγαλύτερα ονόματα, δαπανήσαμε λεφτά, αλλά τα λεφτά που ήρθαν πίσω ήταν περισσότερα. Φέτος δαπανήσαμε λιγότερα λεφτά, αλλά τα λεφτά που ήρθαν πίσω ήταν μηδέν. Άρα τι συμφέρει να κάνουμε;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !