Γιώργος Παπαδάκης: Οι ενστάσεις για το debate και το στοίχημα που έβαλε με τον Νίκο Χατζηνικολάου

0



Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή το πολιτικό debate που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Αρκετοί από τους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν μπροστά στους πολιτικούς αρχηγούς έχουν εκδηλώσει την ένστασή τους για τον τρόπο που θα γίνει το debate.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Παπαδάκης, όπου συμφώνησε απόλυτα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή των ειδήσεων.

«Έχω, όπως ξέρεις, μακρά εμπειρία που δεν είναι θετική και για αυτό εδώ και 10 χρόνια πήρα την απόφαση να μην μετάσχω στα debate με αυτούς τους κανόνες. Κάνε προπόνηση για το πώς θα χωρέσει το δημοσιογραφικό σου ταπεραμέντο στα 15 δευτερόλεπτα. Πώς θα συγκρατήσεις την παρόρμησή σου όταν θα ακούσεις έναν αρχηγό που θα φέρνει στοιχείο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου και δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη να τονίζει: «Είναι λάθος η όλη διαδικασία. Δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν, δεν μιλάμε για μυθοπλασία αλλά για εκλογές. Όταν δεν δίνεις την ελευθερία στον δημοσιογράφο να κάνει τις ερωτήσεις. Θα έρθουν προετοιμασμένοι για να πουν αυτά που έχουν προετοιμάσει και όχι σε αυτά που πρέπει να ερωτηθούν. Θέλουν διακοσμητικό σόου; Θέλω να έχω μια εμπειρία. Μένω σε αυτά που είπες και έτσι θα είναι. Θα έπρεπε κανονικά το περιεχόμενο της συζήτησης, η διεξαγωγή του debate α μην είναι αποτέλεσμα διακομματικής συνεδρίασης. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ότι θα στηθούν 6 άνθρωποι και δεν θα έχουν ιδέα από ερωτήσεις; Τότε θα είναι βαρετό».

«Το debate – που δεν είναι debate αλλά παράλληλοι μονόλογοι – πρέπει να οργανώνεται από την ΕΣΗΕΑ και τους δημοσιογράφους με δικούς τους κανόνες. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι γλάστρες, αν θα έχουν follow up και συγκεκριμένο χρόνο», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Λίγο πριν κλείσουν τη σύνδεση, ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε στοίχημα με τον Γιώργο Παπαδάκη πώς μετά την διεξαγωγή του debate δεν επρόκειτο να δεχτεί ξανά να παρευρεθεί σε κάτι αντίστοιχο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !