Ελίνα Παπίλα: Κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά....

0



Στον Πάνο Τσουκαρά και στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα μίλησε η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί η εκπομπή της, την «κόντρα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τα νούμερα τηλεθέασης.


Είσαι ένα πρόσωπο που έχει ακούσει και επικριτικά σχόλια, ωστόσο παραμένεις με καλή διάθεση και χαμόγελο. Νιώθεις πως σε έχουν αδικήσει;
Δεν είμαι ούτε στενοχωρημένη ούτε κακοδιάθετη από τα σχόλια που ακούγονται. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Ουδείς υπεράνω κριτικής. Πάντως, κάποια σχόλια ήταν λίγο ανεξήγητα κατά την άποψή μου. Οι άνθρωποι όμως που κάνουν πολλά χρόνια τηλεόραση βεβαίως και έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τη γνώμη τους βλέποντας ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν. Και τα ακούω και τα σκέφτομαι όλα όσα λέγονται. Για μένα είπαν και καλά λόγια, για την εκπομπή δεν είπαν. Εγώ όμως δεν ξεχωρίζω τον εαυτό μου από την εκπομπή. Οφείλω να υπερασπιστώ το προϊόν που συμφώνησα να αναλάβω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τον νοιάζει να είναι ντε και καλά στην τηλεόραση. Μου είχαν γίνει και άλλες προτάσεις που αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω. Αν το γεγονός ότι ανέλαβα μια εκπομπή που δεν πάει καλά στα νούμερα ή θεωρείται παλιακή από κάποιους μου κοστίσει την παραμονή μου στην τηλεόραση, δεν πειράζει.


Παρακολουθείς με αγωνία τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής;
Τα παρακολουθώ γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς μας. Βάσει αυτών γίνονται και οι διορθωτικές αλλαγές που χρειάζονται. Κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά. Φυσικά και με στενοχωρούν όταν είναι χαμηλά. Υπάρχουν τα περιθώρια βελτίωσης βέβαια. Σιγά σιγά θα το βρούμε, πιστεύω.

«Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από λίγες ημέρες. Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει παρθενογένεση στην τηλεόραση;
Δεν νομίζω πως υπάρχει. Το να φέρεις κάτι από το παρελθόν στο σήμερα με έναν πιο σύγχρονο τρόπο είναι ωραίο, πιστεύω. Πέρσι στο πρωινό του Star με τον Γιώργο Καρτελιά σχολιάζαμε gossip θέματα, είχαμε μαγειρική, ζώδια, που υπάρχουν στην τηλεόραση τα τελευταία τριάντα χρόνια. Εγώ όμως δεν το θεωρώ όλο αυτό παλιακό.

Της είχες όντως εξομολογηθεί ότι ήθελες να κάνεις μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή;
Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση με την κυρία Χατζηβασιλείου. Παρότι κάνω ψυχαγωγικές εκπομπές στο ραδιόφωνο πολλά χρόνια, δεν συμφωνώ απόλυτα με τις ταμπέλες που χαρακτηρίζουν το είδος μιας εκπομπής, με την έννοια πως αν κάποιο άλλο θέμα μού κέντριζε το ενδιαφέρον, θα το συζητούσαμε στον αέρα. Και στο “Είμαστε μαζί”, για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στις συμμορίες ανηλίκων, ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ και εμένα ως μαμά. Πιστεύω ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει μια πολύπλευρη προσέγγιση των πραγμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !