Τι δραματικό φινάλε «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

2


Τους δικούς τους ευρηματικούς τρόπους, προκειμένου να «κλείσουν» με δραματικό τρόπο τη φετινή τηλεοπτική τους σεζόν ψάχνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

«Τελειώνει η σεζόν, Τζένη μου. Μια χαρά πήγε αλλά στεναχωριέμαι λίγο, θέλω να βάλω τα κλάματα. Έμαθα αυτό με την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων και φοβάμαι μήπως μας κλέψουν και δικά μας θέματα», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


«Πρέπει να σκεφτούμε έναν τρόπο, ώστε κι εμείς τελειώνοντας αυτή τη σεζόν να μπορέσουμε να κρατήσουμε το κοινό σε εγρήγορση. Πρώτον, να μη χάσουμε τα θέματά μας από κυβερνοεπιθέσεις και δεύτερον να βρούμε ένα φινάλε δραματικό», συμπλήρωσε.

«Άφησέ το επάνω μου. Νούμερο ένα: θα έχουμε χρηματοκιβώτιο ή γραμματοκιβώτιο, όπου θα βάζουμε μέσα τα θέματα, τα οποία και θα ασφαλίσουμε. Και νούμερο δύο: δεν θα αποχαιρετήσουμε και θα γελάμε, «χαχαχα, τα λέμε τον Σεπτέμβριο». Θα αποχαιρετήσουμε και θα κλαίμε, θα κάνουμε δραματικό φινάλε», του πρότεινε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Ξέρεις κάτι; Εκεί που πάμε να μας φτιάξει μία τάρτα η Γωγώ, να είναι εξαφανισμένη η Γωγώ. «Πού είναι η Γωγώ; Πού είναι η Γωγώ;»… να ψάχνουμε κι εκεί… τέλος. Θα δούμε τη Γωγώ του χρόνου; Να γίνουν κι άλλα πράγματα. «Σκοτώθηκαν στο ξύλο ο αρχισυντάκτης με τον σκηνοθέτη». Πρέπει να υπάρχει ένα σασπένς, εγώ θα σας τα πω; Με το που θα πάω εγώ να πω «ραντεβού τον Σεπτέμβρη», να πέσω κάτω», πρόσθεσε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπίζουμε του χρόνου με άλλη συμπαρουσιάστρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλήρως αδιάφορη και παλαιού τύπου εκπομπή. Ελπίζω του χρόνου, εάν συνεχίσει, να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !