Ο Παράδεισος των Κυριών θα συνεχιστεί του χρόνου...

0


Ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και αναφέρθηκε στο έργο που έγραψε στην  καραντίνα αλλά και τον ρόλο του στον «Παράδεισο των Κυριών».

Μετά την επιτυχία που γνώρισε με τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός βρίσκεται σε μια σειρά που έχει εξίσου επιτυχία και η σχέση που έχει δημιουργήσει με τους συναδέλφους του είναι ισχυρή.

«Το έργο που έγραψα στην καραντίνα το εμπνεύστηκα από τον αδελφό της μητέρας μου που έχει πρόβλημα στην όραση από μικρό παιδί αλλά έχει απίστευτο χιούμορ. Το έγραψα μαζί με τον κολλητό μου και έχει τίτλο “Αδέσποτα”. Αφορά δύο τυφλά αδέρφια που μένουν σε ίδρυμα», τόνισε αρχικά.


«Περνάμε πολύ όμορφα στα γυρίσματα και μου αρέσει που είναι εποχής ξανά. Στο σήριαλ είμαστε σαν οικογένεια, δεν φανταζόμουν ότι θα ταιριάξω τόσο πολύ. Με τον Μιχάλη Πανάδη θέλουμε να κάνουμε παράσταση μαζί. Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο να δεθείς αμέσως με άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Χαίρομαι που οι συνεργάτες μου από τις “Άγριες Μέλισσες” μέχρι τώρα είναι καλά παιδιά. Έχουμε κάνει μια ωραία ομάδα. Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Φαινόταν και από το budget. Ήταν πολύ υψηλό για να μην συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !