Παγιδευμένοι: Αποχώρηση βασικού πρωταγωνιστή από την σειρά...

0


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού έρχεται αποχώρηση βόμβα πρωταγωνιστή στη Β’ σεζόν.

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 κέρδισαν τη φετινή σεζόν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και οδεύουν ολοταχώς για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα πέσουν πιθανότατα οι τίτλοι τέλους του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς καθώς τα γυρίσματα για τον φετινό κύκλο θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.

Σημειωτέον ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να σταματήσουν καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο τα οποία θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Μια μικρή παύση των γυρισμάτων θα έχουμε μέσα στον Αύγουστο για να μπορέσουν ηθοποιοί και τεχνικοί να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εν τω μεταξύ σε λίγο καιρό και όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου τα επεισόδια που προβάλλονται – κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες – πρόκειται να αυξηθούν από δύο σε τρία επεισόδια την εβδομάδα.


Κατά τα άλλα σε ότι έχει να κάνει με το καστ της σειράς οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα στον ΑΝΤ1 μιλούν για μια αποχώρηση βασικού πρωταγωνιστή της σειράς για τον οποίο γίνεται μια τελευταία προσπάθεια – αυτό το διάστημα – προκειμένου να μεταπεισθεί και να παραμείνει.


Σε διαφορετική περίπτωση θα αντικατασταθεί καθώς ο ήρωας που υποδύεται θα εξακολουθεί να υπάρχει και στον επόμενο κύκλο που θα βγει στον αέρα από το φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !