Ντόρα Κουτροκόη: Λάθος η επιλογή μου για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ...

0



Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική της εκπομπή, η Ντόρα Κουτροκόη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς και την πρόσφατη τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού..

«Δεν ήταν μόνο το Action 24 με το οποίο είχα επαφή πέρσι αλλά υπήρχε και άλλο κανάλι με το οποίο είχα συνομιλήσει. Επειδή όμως ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση από τον ΣΚΑΪ, γιατί είναι ένα μεγάλο κανάλι και μου αρέσει επειδή είναι ένα ενημερωτικό κανάλι και η πρωινή του ζώνη είναι μια καλή ζώνη, για αυτό τον λόγο και λόγω των συνεργατών επέλεξα τον ΣΚΑΪ».

«Νομίζω ότι, όταν είσαι σε μια πρωινή ενημερωτική ζώνη, θα επιλέξεις να βρεθείς εκεί που πιστεύεις ότι θα ταιριάξεις καλύτερα. Τελικώς αποδείχθηκε λάθος, δεν πειράζει. Προχωράμε και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Action 24».

«Ο Κώστας Τσουρός είπε προφανώς αυτό που είπα και εγώ στη συνέντευξη με την Αθηναϊδα και αυτό που είδε και στον αέρα ο άνθρωπος. Όταν ξεκινάς και είσαι σε όλο το τετράωρο και σιγά σιγά κόβεσαι, αυτό είπε. Νομίζω ότι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για μένα εδώ και αρκετούς μήνες. Ότι ήταν να πω, το είπα με το που έγινε ότι έγινε» συμπλήρωσε, επίσης, η Ντόρα Κουτροκόη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !