«Μεγάλο Παζάρι»: Ποιο επικό δίδυμο «ψήνεται» για την παρουσίαση;

0


Πολύ κοντά στην τηλεόπτική του επιστροφή ύστερα από πολλά χρόνια, βρίσκεται το τηλεπαιχνίδι, «Μεγάλο Παζάρι», το οποίο αν τελικά επανέλθει, θα μεταδίδεται από το κανάλι του Alpha!


Το «Μεγάλο Παζάρι» φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα προκρίνεται για να πάρει τη θέση του Deal, το οποίο δεν αποκλείεται να ξεκουραστεί.


Το ενδιαφέρον ως εκ τούτου επικεντρώνεται στο κομμάτι της παρουσίασης του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού, με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα («Mega Καλημέρα») να αναφέρει δύο ονόματα, τα οποία έχουμε δει μέσα από τη συχνότητα του Alpha.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US, αλλά και του Λευτέρη Μητσόπουλου, ο οποίος ήταν ο νικητής του προηγούμενου κύκλου του ίδιου διαγωνισμού, ενώ έχει και τη στήλη του στο Happy Day.

«Δεν έχει υπογραφεί ή συμφωνηθεί κάτι. Αυτό είναι το επιθυμητό δίδυμο, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές, αλλά και η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής», ανέφεραν στην εκπομπή του Mega.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !