Με τον Γιατρό στο συρτάρι ο ALPHA...

0


Παραμένοντας στον ALPHA να θυμηθούμε επίσης ότι από τις αρχές της σεζόν που διανύουμε περιμέναμε να δούμε και τη μίνι σειρά «Ο γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Βέβαια για να είμαστε σωστοί, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε τρέιλερ αλλά υπήρξαν ρεπορτάζ από εκπομπές του σταθμού με συνεντεύξεις συντελεστών που αναφέρονταν στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή μυθοπλασίας που… θα ερχόταν τη σεζόν που ολοκληρώνεται. Θέλοντας όμως να κάνουν οικονομία αποφάσισαν να την βγάλουν την επόμενη.


Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Μαρκουλάκη που επαγγελματίας γαρ… αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τους Προδότες, το νέο ριάλιτι παιχνίδι που ξεκινά να προβάλλεται από την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Έτσι στον ALPHA έχουν μείνει με τον Γιατρό στο συρτάρι, ενώ παράλληλα λέγεται πολύ έντονα ότι στελέχη του σταθμού έχουν δώσει αυστηρή εντολή σε εκπομπές να μην προβάλλουν τίποτα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και να μην γίνεται καμία αναφορά στον παρουσιαστή του. Βέβαια η σειρά με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλακη… θα προβληθεί… προφανώς.


Δύσκολοι καιροί για να «πετάς» καλές και ακριβές παραγωγές… ιδιαίτερα όταν κάποιες άλλες δεν είχαν την… υποσχόμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ορισμένες άλλες έχουν… απλωθεί τόσο πολύ και γεμίζουν με επεισόδια σαν να βλέπεις την «Κυριακή στο χωριό». Κρίμα η μυθοπλασία να κάνει βήματα… προς τα πίσω! Διορθώνω: κρίμα κάποιοι να πηγαίνουν τη μυθοπλασία προς τα πίσω. Ιδιαίτερα στον αέρα ενός σταθμού που έχει κάνει ενδιαφέρουσες κι αξιόλογες προτάσεις.


Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !