Περισσότερες… νύχτες στον ALPHA

0


Περισσότερες… νύχτες θα μένουν ελεύθερες για διασκέδαση στον Alpha, αμέσως μετά τις εκλογές. Οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που έχει μεγάλο απόθεμα επεισοδίων, πυκνώνει τις εμφανίσεις της στην prime time του καναλιού.


Το νυχτερινό κέντρο «Ονειρο» θα… ανοίγει σχεδόν καθημερινά, με τον Alpha να αυξάνει τη συχνότητα μετάδοσης της σειράς, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Γιάννη Στάνκογλου και την Ηλιάνα Μαυρομάτη, από δύο σε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα. Αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» θα μεταδίδεται πλέον από Τρίτη έως και Παρασκευή και θα παίρνει lead-in από τον «Σασμό», αρχής γενομένης στις 23 Μαΐου.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, τα επεισόδια, που θα μεταδίδονται πλέον τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα είναι πιο «σφιχτά», με τη διάρκεια να περιορίζεται από 90 σε 60 λεπτά καθαρό χρόνο. Παρά τις εξαιρετικές ερμηνείες και το φανατικό κοινό, η σειρά για τα νυχτερινά κέντρα των 80s δεν θα συνεχιστεί την προσεχή σεζόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στα 110 επεισόδια, στις αρχές με μέσα Ιουλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !