5Χ5: Εμπλοκή με τον Πέτρο Λαγούτη

0


Η μεγάλη επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» οδήγησε το κανάλι στην απόφαση να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Η απόφαση αυτή όμως φέρνει εμπλοκές με άλλα προγράμματα του καναλιού.


Συγκεκριμένα στο κανάλι συνεχίζουν να αναζητούν τον παρουσιαστή του 5χ5 για την επόμενη σεζόν καθώς αποχωρεί ο Μάρκος Σεφερλής. Ένας από τους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν είναι και ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός ικανοποίησε τους υπεύθυνους στα δοκιμαστικά του και όλα έδειχναν πως θα είναι η τελική επιλογή για το τηλεπαιχνίδι.


Μετά την απόφαση όμως να συνεχίσουν και του χρόνου οι Παγιδευμένοι τα δεδομένα αλλάζουν. Οι απαιτήσεις που έχει η σειρά στην οποία ο Λαγούτης θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο περιορίζουν τη διαθεσιμότητα του για ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο επίσης θα έχει συνεχή γυρίσματα.


Εν τέλει σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real Life» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η αναζήτηση για παρουσιαστή συνεχίζεται και ανοίγει τρίτος κύκλος δοκιμαστικών με τα άτομα που έχουν περάσει πλέον από αυτά να κοντεύουν τα… 30!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !