Φώτης Σεργουλόπουλος για το 4αρι στην Κύπρο: «Δεν κρέμονται οι σχέσεις δύο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή»

0



Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή «Δύο στη μία» το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν υπεύθυνος για να ανακοινώσει τις βαθμολογίες της Ελλάδας στον τελικό του διαγωνισμού της Eurovision, με την Ελλάδα να ψηφίζει με 4 την Κύπρο γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέλεξε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη με τη βαθμολογία που έδωσε η επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.


Η απάντηση Φώτη Σεργουλόπουλου για το 4αρι της Κύπρου

«Εγώ το 12αρι μου θα το έδινα ίσως στη Φινλανδία. Μου άρεσε πολύ αυτός και έτσι όπως τον είδα αλλά… τι σημασία έχει; Λοιπόν, να τα πούμε τα πράγματα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και θυμώνει και φωνάζει. Μπορεί να έχεις εμπειρία αλλά η Eurovision δεν είναι χειρουργική να μάθεις να ανοίγεις έναν άνθρωπο και να τον σώζεις. Η Eurovision είναι ένα πράγμα μουσικό το οποίο ο καθένας καταθέτει την γνώμη του. Δεν είναι ούτε να είσαι ειδήμων ούτε τέλος πάντων να έχεις διανύσει χιλιόμετρα στην Eurovision», είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

«Έχει γίνει λόγος για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο και όχι άδικα. Γιατί με την Κύπρο έχουμε πάντοτε μια πολύ καλή σχέση και αλληλοψηφιζόμαστε και πολλές φορές αλληλοψηφιζόμαστε με αποτέλεσμα να μας γιουχάρουν τα στάδια. Δεν ξέρω τι άξιζε και τι δεν άξιζε. Πάντως η σχέση μας με την Κύπρο είναι αδιαμφισβήτητη, όπως όλες οι σχέσεις, και δεν κρέμονται οι σχέσεις δύο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Θέλω να πω, επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου, εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή και το τονίζω ότι δεν συμμετείχα σε αυτή την επιτροπή. Συμμετείχα στην επιτροπή πριν από δύο χρόνια. Φέτος δεν συμμετείχα και το επαναλαμβάνω, δεν είχα καμία σχέση με τις ψήφους που έδωσε η επιτροπή και θέλω να τονίσω ότι η επιτροπή ψήφισε μία μέρα πριν, την Παρασκευή στη γενική δοκιμή».

«Αυτή η επιτροπή, λοιπόν, είναι μέσα σε ένα δωμάτιο και ο καθένας ψηφίζει κυρίως με σειρά προτεραιότητας που θέλει τα τραγούδια. Δεν ψηφίζει με 12αρια. Αυτές οι ψήφοι αργότερα συμψηφίζονται και βγαίνει το δωδεκάρι. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το ραδιόφωνο, με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας και είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ, δεν είναι η επιτροπή της ΕΡΤ, έτσι πίστευαν, έτσι ψήφισαν. Κανένα από αυτά τα ονόματα, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο, δεν είχε σχέση με την ΕΡΤ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !