Εκτοπίζουν τον Ποφάντη στον ΑΝΤ1;

0


Τι κι αν η πρώην Διευθύντρια Προγράμματος του OPEN αποχώρησε από το κανάλι της Παιανίας αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή πορεία του προγράμματος και κυρίως των επιλογών της, ωστόσο, η ίδια επιστρέφει σε παλιά και γνώριμα λημέρια και μάλιστα με αναβαθμισμένο ρόλο.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του θέλουν την Χρύσα Μασούρου να επιστρέφει στο Μαρούσι σε ρόλο πάνω από τον Διευθυντή Προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην κόψη του ξυραφιού και ένα βήμα πριν το γκρεμό ωστόσο κάθε φορά με έναν μαγικό τρόπο διασώζεται. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιλογές δεν ήταν οι πιο επιτυχημένες αλλά σε αντίθεση με την Χρύσα Μασούρου που πήρε την άγουσα σχετικά σύντομα από το κανάλι της Παιανίας, εκείνος παραμένει ακόμα στο Μαρούσι. Άραγε θα συμβεί το ίδιο και τώρα;

Αν και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο τίτλος της κας Μασούρου στο κανάλι – άλλωστε από τίτλους πάνε καλά στο Μαρούσι και δεν δυσκολεύονται – η θέση της θα είναι πάνω από τον Διευθυντή Προγράμματος και κάτω από τον Γιώργο Λεβέντη που είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε ΑΝΤ1, Μακεδονία και ANT1 Studios, πράγμα που σημαίνει ότι ναι μεν δεν φεύγει προς το παρόν ο Τζώρτζης Ποφάντης αλλά παράλληλα τρόπον τινά υποβαθμίζεται βάσει οργανογράμματος. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρύσα Μασούρου πριν το OPEN διετέλεσε Εντεταλμένη Σύμβουλος Προγράμματος της ΕΡΤ, ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως διευθύντρια προγραμματισμού στον ANT1 και τον ALPHA.


Γραφεί η Τίνα Μεσαροπουλου (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !