Εκτός STAR η Βίκυ Καγιά;

2


Βίκυ Καγιά και Star Channel δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο οποίος επικαλέστηκε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η παρουσιάστρια μετά από επτά χρόνια δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού.

«Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού που δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία. Ξέρουμε ότι το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, καθώς το πρότζεκτ θα μπει στο ψυγείο» είπε ο δημοσιογράφος.


Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα, προβλήθηκαν δηλώσεις της στο «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραυτοπούλου, όπου αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο της λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ επιβεβαίωσε ότι το GNTM δεν επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


«Μια χαρά πάνε οι συζητήσεις με το Star, δόξα το Θεώ. Θα δούμε για του χρόνου. Έχω την καλύτερη διάθεση. Τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό μου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα, πολλές φορές τα projects και οι άνθρωποι κουράζονται και θέλουν μια παύση. Δεν είναι κακό, ωραία πράγματα είναι αυτά» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το πρώην πιο σταθερό κανάλι καταρρέει.

    Μια πρωινή ζώνη (που έχει αρχίσει να χτίζεται με αξιοπρεπή μάλιστα ποσοστά) βάλλεται από παντού με αποχωρήσεις και από τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και ξεριζώνεται για τρίτο καλοκαίρι σερί. Μια Ζήνα που έπεσε στο 11% στο νεανικό και οι διεκδίκηση ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 είναι πανίσχυρη και το Star άπραγο. Η Βίκυ Κάγια, μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη τηλεοπτική περσονά, που 7 ολόκληρα χρόνια σπάνια πέφτει κάτω από το 15% σε σύνολο και νεανικό με το Shopping Star ένα πολύ φτηνό προϊόν, νικήτρια της ζώνης την ώρα που κανείς 7 χρόνια τώρα δεν άντεξε απέναντι της πάνω από σεζόν (ο Μουτσινάς μόνο τις 2 είχε επιτυχία). Έπισης SS και GNTM πρώτα στα γυναικεία κοινά και τους διαφημιστές βάζοντας το Star στο παιχνίδι την ώρα που μόνο Μενεγάκη και Φαίη είχαν αυτές τις εταιρίες. Ο Τροχός αποδυναμομένος χωρίς ζωντανό κοινό εδώ και 2 χρόνια. Η ζώνη 17:30-18:30 καμμένη γη μετά την Elif του 12%. Καταστροφή του προφίλ του Πολυχρονίδη με έκπομπες της μίας σεζόν στο prime time Globetrotters και Asia Express.

    Από τότε που μπήκαν στο κανάλι Κοκλώνηδες και Κάλληδες και η GreenPixel έχασε το μονοπώλειο το STAR άλλαξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !