Τίτλοι τέλους στο Star

1

 


Τι κι αν φέτος αποφασίστηκε η ενίσχυση του «Dot.» με τη συμβολή της Γωγους Αυγερινοπουλου στο κομμάτι των συνεντεύξεων. Η απόφαση για την ερχόμενη σεζόν αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνωας Θεοχάρης έχει ήδη ληφθή από τα στελέχη του Star. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή δεν πρόκειται να συνεχίσει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς του χρόνου. Και η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή φέτος δεν τραβάει καθόλου και σε αυτό μεγάλο μερίδιο έχουν οι δυο παρουσιαστές. 


Το «Dot.» λοιπόν θα κάνει φέτος τον αριθμό επεισοδίων που έχουν αποφασιστεί μέχρι τον Ιούνιο και από του χρόνου θα ψάχνει νεα τηλεοπτική στέγη την τρίτη κατά σειρά μετά τον ΣΚΑΪ και το νέο δίδυμο παρουσιαστών ενδεχομένως μετά τους Θανάση Αναγνωστόπουλο - Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάντια Μπουλέ -Μίνωα Θεοχάρη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και γιατί παρακαλώ να έχουν οι παρουσιαστές το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης; Ευχάριστοι είναι, αγαπητά πρόσωπα είναι, χημεία έχουν, μια χαρά τα λένε στην κάμερα, ευχάριστες συνεντεύξεις ξέρουν να κάνουν. Τι άλλο να έκαναν; Αλλού πιστεύω είναι το πρόβλημα και όχι στους ίδιους. Στην ώρα προβολής; Σε αδιάφορους αρκετές φορές καλεσμένους που ειδικά στην αρχή ήταν υποχρεωμένοι να περάσουν από την εκπομπή όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι από τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού; Δεν ξέρω τι έφταιξε ακριβώς, αλλά μου φαίνεται άδικο να πέσει το φταίξιμο στους παρουσιαστές που έκαναν ό,τι μπορούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !