Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

0


Από τις σταθερές αξίες «Τροχός της τύχης» και «Rouk Zouk», την αναβίωση του «Μεγάλου Παζαριού» και του «Μονομάχου», η λίστα με τα τηλεπαιχνίδια που θα διασκεδάσουν τους τηλεθεατές μεγαλώνει.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα γραφεία των καναλιών για τη νέα σεζόν, με στόχο να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με διαφορετικά πρότζεκτ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ενδείξεις, ένας από τους βασικούς πυλώνες θα είναι τα τηλεπαιχνίδια, που κερδίζουν σταθερά το δικό τους φανατικό κοινό.
Στον ALPHA έχει πέσει στο τραπέζι π ιδέα για επαναφορά του πρότζεκτ «Μεγάλο Παζάρι». Για όσους δεν θυμούνται, το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε την πορεία του το 1991 μέσα από το MEGA με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο οικοδεσπότης προσκαλούσε παίκτες και τηλεθεατές σε ένα πραγματικά «Μεγάλο Παζάρι» επί της μικρής οθόνης, στο οποίο π τύχη και το ρίσκο αποτελούσαν συνήθως τις μόνες «εγγυήσεις» μιας επιτυχημένης αγοράς. Κουρτίνα ένα ή δύο, ο Ζονγκ, και πολλά ακόμη τρικ χάριζαν γέλιο και πολλά δώρα στο κοινό. Το παιχνίδι προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν, ενώ δεκατρία χρόνια αργότερα αναβίωσε ως «Το πιο Μεγάλο Παζάρι» στον ALPHA. Πριν από κάποια χρόνια μετακόμισε στον ΣΚΑΙ με την Ντορέττα Παπαδπμητρίου, χωρίς επιτυχία όμως. Ενα ακόμη τηλεπαιχνίδι που εξετάζεται είναι το «Password», που είχε παιχτεί κατά το παρελθόν με οικοδεσπότη τον Γιώργο Τσαλίκη. Οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τις λέξεις-κλειδιά και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Βέβαιο θεωρείται ότι θα συνεχιστεί και το «Deal» αυτή τη φορά χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο, αφού θα μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν νέο πρόσωπο, κατά προτίμηση γυναίκα, προκειμένου να μην υπάρξει σύγκριση.

Αναφορικά με τον ΣΚΑΪ, έχει «κλειδώσει» το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Το κόνσεπτ, που έγινε γνωστό μέσα από τον ΑΝΤΙ με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κριτή τον Εκτορα Μποτρίνι, είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή. Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύεται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους να εκτελούν. Παρουσιαστής θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ ο Εκτορας φαίνεται ότι θα βρεθεί ξανά στη θέση του κριτή.


Στα σκαριά είναι και δύο τηλεπαιχνίδια. Ο ΣΚΑΪ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Still Standing» αλλά και του «Μονομάχου». Το πρώτο έγινε γνωστό στην Ελλάδα μέσα από τον ΑΝΤ1 και πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που συνδυάζει γνώσεις και ψυχαγωγία. Δέκα μονομαχίες γνώσεων, με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο και μία λάθος απάντηση να αρκεί για να ανοίξει Π καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούργιου κύκλου επιβίωσης. Οσον αφορά στον «Μονομάχο»; Είχε προβληθεί από τη συχνότητα του STAR με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και τώρα προορίζεται για τη νέα σεζόν με τον ίδιο οικοδεσπότη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !