Βολιδοσκοπούν μέχρι και τον Λιανό για το επαναλανσάρισμα της «Φάρμας»...

2


Σε ολικό επαναλανσάρισμα της «Φάρμας» ως ριάλιτι περιπέτειας, επιστροφής στη φύση και στις συνθήκες ζωής του... προηγούμενου αιώνα προχωράει το Star. Το κανάλι αποφάσισε να επενδύσει στο αγροτικό ριάλιτι με γνώμονα να μη θυμίζει τους δύο προηγούμενους κύκλους του ΑΝΤ1, αλλά να επαναφέρει στο τηλεοπτικό προσκήνιο πραγματικές δυσκολίες διαβίωσης.


Με δυο λόγια, χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό! Η «Φάρμα» θα στεγαστεί σε αγροτικό οίκημα με ελάχιστες παροχές χωρίς ηλεκτροδότηση και χωρίς τρεχούμενο νερό, καθώς η μοναδική δυνατότητα άντλησης νερού θα γίνεται από κοντινό ποτάμι με το μπιτόνι, ενώ το μαγείρεμα θα γίνεται σε φωτιά με ξύλα. Το δεύτερο στοιχείο που αναμένεται να διαφοροποιήσει τη «Φάρμα» του Star είναι ότι δεν θα μετέχουν celebrities, αλλά άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Παράλληλα, ετοιμάζεται ήδη τρέιλερ που αναμένεται να βγει σύντομα στον αέρα και θα καλεί όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή.



Ο χώρος που θα στεγάσει τη «Φάρμα» δεν έχει ακόμα βρεθεί, καθώς είναι σε εξέλιξη εκτεταμένο ρεπεράζ σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα. Στόχος της παραγωγής είναι το ριάλιτι να είναι περισσότερο στοχευμένο στη φύση και στο φυσικό περιβάλλον, καθώς οι περισσότερες δοκιμασίες αναμένεται να γίνονται υπαίθρια σε ανοιχτό χώρο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο, ενώ η «Φάρμα», που θα αποτελέσει τον βασικό πυλώνα της prime time για το πρώτο μισό της σεζόν, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση της «Φάρμας», το Star αναμένεται να μην ακολουθήσει την πεπατημένη.


Παρότι έχει ακουστεί ευρέως το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη, ο οποίος παρουσίασε το «Asia express» και προηγουμένως «Globetrotters», το κανάλι εξετάζει και λύσεις από ανταγωνιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με την Acun Medya σε παραγωγές του ΣΚΑΙ, μια λύση που φαίνεται σχετικά προφανής αλλά όχι εύκολη. Ένα άλλο όνομα που ακούγεται στο πλαίσιο του αρχικού brainstorming είναι και αυτό του Γιώργου Καράβα, ο οποίος μετά το τέλος του «GNTM» θα είναι ελεύθερος για άλλες τηλεοπτικές «περιπέτειες». Το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής επιθυμούν να βρουν ένα πρόσωπο που θα είναι εύστοχη επιλογή αλλά και έκπληξη.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Survivor και ο Λιανός ξεφουσκωσαν. Η Φάρμα έκανε τραγικά νούμερα την τελευταία φορά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άπατο θα πάει,θα το φάνε το κεφάλι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !