Γιώργος Λιάγκας: Καλεί Περρή και Παλιοσπύρου στο «Πρωινό» και αναζητά συμπαρουσιάστρια;

0


Σε περιορισμένες αλλαγές θα προχωρήσει στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη σεζόν με τη δομή και τη θεματολογία της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 να παραμένει η ίδια δηλαδή ένα μείγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που συνθέτει το λεγόμενο infotainment. H βαρύτητα θα πέσει στην επικαιρότητα και στα κοινωνικά θέματα. Στο πάνελ της εκπομπής συνεχίζουν κανονικά ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ ερωτηματικό είναι η συνέχιση της συνεργασίας με την αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα.

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε αναζήτηση συμπαρουσιάστριας που θα πάρει τη θέση της Μαρίας Κορινθίου αλλά θα έχει παρουσία σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ακούγεται ότι πρότεινε ήδη στον Βαγγέλη Περρή να επανέλθει στο «Πρωινό» με σχολιαστική στήλη.

Επίσης ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 φέρεται να επιθυμεί την ένταξη στην εκπομπή του με στήλη και της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το «Ζήσε Αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη. Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα συνεχίσουν και οι δύο τη συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1.

Από Reader 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !