Πρωταθλητής ο ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν...

0

 


Με πρωταθλήτρια την ομάδα μπάσκετ του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν για το Πρωτάθλημα Εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Σε ένα συναρπαστικό τελικό που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο της Γλυφάδας την Κυριακή 23 Απριλίου η ομάδα μπάσκετ του ΣΚΑΪ επικράτησε της DPG Group με σκορ 59 – 44 κατακτώντας το έπαθλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του ΣΚΑΪ αποδείχθηκε ο Λεωνίδας Αθανασιάδης με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κλεψίματα.


Προηγήθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου οι δύο ημιτελικοί του Πρωταθλήματος, όπου η ομάδα του ΣΚΑΪ επικράτησε του ΑΝΤΕΝΝΑ με 51 – 37 ενώ η DPG νίκησε το ΣΤΑΡ με 83 – 79.


Κυπελλούχος της φετινής σεζόν ανακηρύχθηκε η ομάδα του SDNA όπου στον αντίστοιχο τελικό έκαμψε την αντίσταση της ΜΠΑΜ με σκορ 55 – 39 και κατέκτησε το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη χρονιά.


Το Πρωτάθλημα Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Μπάσκετ διανύει την τρίτη δεκαετία του δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες δημοσιογράφους και τεχνικούς να ξεκλέβουν λίγες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα.


Μετά τη στέψη των Πρωταθλητών οι εργαζόμενοι – αθλητές του κλάδου ανανέωσαν το ραντεβού τους στα παρκέ, για το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !