«Οι Πανθέοι»: Τα δυνατά πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις

1


Η εμβληματική σειρά, «Οι Πανθέοι», επιστρέφει στην μικρή οθόνη 46 χρόνια μετά και έρχεται στον ΣΚΑΙ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με ένα εκλεκτό cast ηθοποιών. Ποιους θα απολαύσουμε στους κεντρικούς ρόλους;


Η εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, JK Productions, έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες, με τα πρώτα ονόματα να βρίσκονται σε συζητήσεις. Στον ρόλο του Ανδρέα Πανθέου θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος κάνει τηλεοπτικό come back στην μυθοπλασία μετά τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο Μιχάλης Σαράντης, βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις για να υποδυθεί τον Κίτσο. Οι δυο αυτοί βασικοί ρόλοι εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο μαζί με τη σύζυγο του Ανδρέα, την Μάρμω.


Στο καστ ωστόσο, θα υπάρξει και μια επιστροφή έκπληξη καθώς η Κάτια Δανδουλάκη δέχτηκε πρόταση να ενσαρκώσει την Χρυσοστόμη Πανθέου, μια από τις θείες της οικογένειας. Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, τα γυρίσματα της εν λόγω σειράς θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο με αποτέλεσμα να προβληθούν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ 150 επεισόδια σε καθημερινή βάση!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !