Στον ALPHA τον περιμέναμε αλλά θα παίζει και στον ΑΝΤ1;

0



Ο ΑΝΤ1 μέσω της εταιρίας παραγωγής Silver του Νίκου Κάλλη, φέρνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ, τους «Προδότες».

Όλοι το χουμε παίξει ως επιτραπέζιο παιχνίδι με το τίτλο «Πέφτει Η Νύχτα Στο Παλέρμο» και σύντομα θα το δούμε και ως τηλεθεατές.

Οι Προδότες είναι μια τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες! 22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά Αποστολές.

Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ! Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους.

Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότεs συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα «δολοφονήσουν».

Ποιός θα το παρουσιάσει;

Ακούστηκε το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος δικαιώθηκε φέτος με την επιμονή του για το Dragons’ Den και αποτελεί «αγαπημένο παιδί» του ΑΝΤ1. Ακούστηκε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα έχει διπλό ρόλο με το νέο της συμβόλαιο στον ΑΝΤ1. Ακόμα δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλα όχι, δε θα παρουσιάσει το «Προδότες». Ο εκλεκτός του ΑΝΤ1 και διακαής πόθος διευθυντικών στελεχών και της εταιρίας παραγωγής είναι ο εξαιρετικός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θεωρείται απο τον ΑΝΤ1 ο ιδανικός οικοδεσπότης για το «βαρύ πυροβολικό» που θα εντάξει το κανάλι του Αμαρουσίου στην πραιμ ταιμ. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα πρωταγωνιστήσει στο εβδομαδιαίο σίριαλ του Alpha «Ο Γιατρός» που θα κάνει πρεμιέρα τέλη Οκτώβρη. Θα αποτελέσει αυτό πρόβλημα στην ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΑΝΤ1; Θα το δούμε στο εγγύς μέλλον, αφού τα γυρίσματα ξεκινούν σε 2 εβδομάδες.

Πηγή: debater.gr – Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !