Επιμένει ο ΣΚΑΪ στο «The Voice» - Αποχώρησε από τις συζητήσεις για το «Fame story»... Τι συμβαινει;

6


Σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ φέρνει η απόφαση να μην προχωρήσει τις συζητήσεις για το «Fame story». Χωρίς το μουσικό talent show, ανοίγουν μεγάλα κενά στην prime time του καναλιού, ενώ επανέρχεται στο κάδρο το «The Voice».

Ο ΣΚΑΪ είχε αποφασίσει να «ξεκουράσει» το τραγουδιστικό σόου μετά από επτά συνεχείς κύκλους, αλλά τώρα το ξανασκέφτεται, αρκεί να μην είναι το ίδιο… Το «The voice» μπαίνει και πάλι στα σχέδια του ΣΚΑΪ για την προσεχή σεζόν, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα είναι πλήρως ανανεωμένο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το σχέδιο που συζητά το κανάλι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να αλλάξει όλη η κριτική επιτροπή και να μπουν καινούργια πρόσωπα, καθώς θεωρείται ότι μετά από επτά σεζόν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός (τα τελευταία δύο χρόνια) τα έχουν δώσει όλα και με το παραπάνω

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αηδία καταντησε ο Σκαϊ, έχει καταντήσει τώρα πια ένα μεγάλο τσίρκο, λυπάμαι πολυ τους ανθρώπους που εργάζονται μεσα σε ενα κανάλι που όλο ένα καταφέρεται, κανένας δεν το βλέπει και ούτε ενδιαφέρονται να το δούνε, είναι για τα πανηγύρια, έχει καταντήσει φεστιβάλ κλόουν, κι αυτό φαίνεται καθαρά από το πόση αποτυχία υπάρχει, ελπίζω ο Σκαϊ αργά η γρήγορα, να καταλάβει ότι αποτυχε και να σκεφτεί λογικά να βάλει ένα καλύτερο πρόγραμμα, γιατί είναι ντροπή, για εμάς και κανονικά έπρεπε να ντρέπεται και η νεολαία να βλέπει αυτά τα Καραγκιοζιλίκια, ελπίζω έστω και αργά να βάλει μυαλό, γιατί άμα συνεχίζει έτσι τον βλέπω να αυτοκαταστρεφεται με αυτά που κάνει, άντε γεια μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να βάζουν καλύτερα Καραγιάννη Καρατζόπουλο από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί.

      Διαγραφή
    2. Ναι, Ναι γελά σαπιοκοιλια, χοντροβαρελα, που με κοροϊδεις καθε μέρα, και δεν κοιτας τα χαλια λέω εγώ που καθε μέρα εσύ και οι όμοιοι σου βλέπετε αυτές τις μπούρδες που εσείς λέτε αριστούργημα, τις ξένες ταινίες και τις ελληνικές ταινίες νέου και του συγχρονου κινηματογράφου του έχουν μετατραπεί σε τσ@ντ@, δεν είστε αληθινοί φάν του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σε όποιον δεν αρέσουν οι ελληνικές ταινίες, ας κόψει τον λαιμό του, να πάει αλλού.

      Διαγραφή
  2. Καλύτερα να βγάλουν το The Voice την άνοιξη του 2024 και όχι τόσο άμεσα ξανά, τύπου Μάρτιο με Ιούνιο και ενδεχομένως με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά μιας και ο Λιανός λογικά θα παρουσιάζει ξανά το Survivor. Εγώ στη θέση τους θα κρατούσα τον Αργυρό ως coach και απο γυναίκες θα έβαζα Φουρειρα ή Josephine ως άτομα που πουλάνε περισσότερο, ή Τάμτα που έχει δοκιμαστεί και στο X Factor ή Μαρίνα Σάττι ή Ήβη Αδάμου ως κάτι διαφορετικό, μιας και είναι πρόσωπα αγαπητά στο κοινό ή φυσικά θα έφερνα την καλομοίρα για να κάνει comeback!! Kαι θα έκλεινα με Χρήστο Μάστορα ως 2ο άντρα. Η Παπαρίζου φέτος - αν και θεάρα- έδειχνε πως κουράστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την Madonna να βάλουν πάλι νούμερα δεν θα κάνει μονο κακό στο πρόγραμμα κάνουν που δεν το αφήνουν να ξεκουραστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το voice θα πρέπει να επιστρέψει στο στυλ του αντ1, με λιγότερους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν κάποια στάνταρ πιο σφηχτες ομάδες, total blind auditions κτλ Λείπει το σασπένς στην έκδοση του ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !