Σκέψεις για την πρωινή ζώνη του STAR... - Όλο το ρεπορτάζ

2



Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το STAR να αλλάζει πλεύσει τα πρωινά του... 

Κάποια απο αυτά θέλουν το Breakfast @Star με παρουσιαστές τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου να μας αποχαιρετούν φέτος και τη θέση τους να πάρει ενημερωτική εκπομπή, ενώ άλλα θέλουν την Ζήνα Κουτσελίνη να αλλάζει ώρα προβολής και να πηγαίνει  πρωινή ώρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM αρχές Απριλίου οι παρουσιαστές του Breakfast @Star  θα συναντηθούν για τα συμβόλαιά τους... Όπως μάλιστα μαθαίνουμε το κανάλι φέρεται να σκέφτεται  σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει η εκπομπή με τους ίδιους παρουσιαστές, αλλά με ενίσχυση μπροστά αλλά και πίσω απο τις κάμερες...

Οι ίδιες πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν το STAR να μην είναι απογοητευμένο με το πρωινό του πρόγραμμα μιας και η τηλεθέαση του αρκετές φορές κοντράρει πρωινά προγράμματα με υψηλό μπατζετ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου αρέσει αυτό το πρωινό. Μακάρι να μην το παρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ενημέρωση το πρωί και από το Star! Και μάλιστα με την Κουτσελίνη! Όχι βρε παιδιά! Αν πάει η Κουτσελίνη το πρωί με τα θανατικά της και σταματήσει και η Δανάη από το Mega για να μπει και εκεί ενημερωτική εκπομπή θα ψάχνουμε του χρόνου την καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή με το κυάλι και δεν θα την βρίσκουμε. Λιάγκας και Κουτσελίνη κυνηγάνε τα ίδια θέματα και μόνο η ψυχαγωγία δεν τους ενδιαφέρει. Η Σκορδά έχει μαζέψει τις αντιπαθέστατες στο πάνελ της και δεν βλέπεται, η Μαγγίρα δεν ξέρω τί θα κάνει του χρόνου και αν το κανάλι είναι ευχαριστημένο και η Καινούριου με τον Μικρούτσικο ούτε ψυχαγωγούν ούτε και ενημερώνουν.
    Δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να επιστρέψει η Μενεγάκη το πρωί και να κάνει το καθαρά ψυχαγωγικό πρωινό που έκανε; Με τα τραγούδια, με τις ανόητες συνεντεύξεις και τα γελάκια ακόμα και με την γυμναστική; Δεν περίμενα ποτέ πως θα το πω αυτό αλλά μου έχει λείψει αυτό το πρωινό. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η πρωινή ζώνη από την στιγμή που αποφασίστηκε οι εκπομπές να έχουν και ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !