Maestro: Το «ευχαριστώ» στον Παπακαλιάτη...

0



Η Χάρις Αλεξίου με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το «θαύμα» που ζει, όπως το αποκάλεσε, αναφερόμενη στο κύμα αγάπης που λαμβάνει μετά την παγκόσμια προβολή της σειράς Maestro, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χάρισε ρεσιτάλ ερμηνείας με το ρόλο που διαδραμάτισε στο πετυχημένο σίριαλ. Στην ανάρτησή της έκανε αναφορά για το πώς ήρθε σε επαφή μαζί της ο Παπακαλιάτης προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο του.


«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σα να με περίμενε ότι θα δεχτώ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μου είπε “θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν”. Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι “θέλω να κάνεις την γιαγιά”. Μμμ τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω “θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε”.

Τον ευχαριστώ γι’αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !