Δημήτρης Μακαλιάς: «Θα τα σταματούσα όλα για να παίξω στο ... - Θα ήθελα να υπάρχουν show »

0



Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά και τις επιθυμίες του.

Ο Νίκος ο Μουτσινάς είναι μια εκπομπή που παρακολουθώ τα μεσημέρια, βλέπω συνεντεύξεις γιατί μου αρέσει να ανοίγω ‘μικρές χαραμάδες’ σε ανθρώπους που μου αρέσουν και παρακολουθώ και συνδρομητική τηλεόραση, δηλαδή σειρές. Ελληνικά σίριαλ δεν μπορώ να δω γιατί δεν μπορώ να τα ‘ακολουθήσω’. Το Maestro είδα το οποίο ήταν ‘μαζεμένο’, είχε 10 επεισόδια και μου θύμισε και παλιές εποχές. Ίσως από το ‘Παρά πέντε’ να είχα αυτή την ανάγκη κάθε εβδομάδα να περιμένω το επόμενο επεισόδιο. Πέρασαν 20 χρόνια για να το ξαναπάθω», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το τι θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά, είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα μεγάλο τηλεοπτικό σόου που δεν υπάρχει πέρα από το ‘J2US’. Να έχουμε κάθε εβδομάδα ένα ραντεβού, να έχουμε μία Ρούλα Κορομηλά σε όλα τα κανάλια. Θα ήθελα να υπάρχουν show, μου λείπουν. Από την άλλη λατρεύω να παίζω σε μια σειρά μυθοπλασίας. Δηλαδή αν μου έλεγες να παίξω στο Μaestro θα τα σταματούσα όλα για να πάω να παίξω στο Maestro σε δύο επεισόδια. Το λατρεύω κι αυτό. Όλα έχουν κάτι διαφορετικό»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !