Το HAPPY TRAVELLER στο Περού 2ο μέρος

0



Στο προηγούμενο επεισόδιο, το Happy Traveller ξεκίνησε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Περού, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικά και γαστρονομικά χώρες του κόσμου.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο Ευτύχης συνεχίζει το ταξίδι του και επισκέπτεται ακόμη περισσότερα εντυπωσιακά μέρη στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Από την πρωτεύουσα Λίμα, παίρνει αεροπλάνο για την καρδιά των Άνδεων και συγκεκριμένα για την πόλη Κούσκο, την πόλη που αποτελούσε την αρχαία πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας.

Στο Κούσκο εξερευνά το ιστορικό κέντρο με την τεράστια επιβλητική πλατεία και θαυμάζει τη μοναδική αρχιτεκτονική που συνδυάζει τον πολιτισμό των Ίνκας με το κλασικό αποικιοκρατικό ύφος των Ισπανών κατακτητών. Περπατά στα γραφικά στενά, δοκιμάζει νόστιμες συνταγές και επισκέπτεται ιδιαίτερους ναούς και τοπικές αγορές.

Στη συνέχεια, φτάνει σε ένα από τα πιο μαγικά φυσικά αξιοθέατα όλου του πλανήτη. Ανεβαίνει σε υψόμετρο 5000 μέτρων, ώστε να δει και να θαυμάσει από κοντά το διάσημο πολύχρωμο βουνό των Άνδεων, το βουνό "ουράνιο τόξο" του Περού!

Τέλος, ξεκινά μία διαδρομή στην ιερή κοιλάδα των Ίνκας, για να φτάσει στο Μάτσου Πίτσου, ένα συγκλονιστικό μέρος, το οποίο εξερευνά σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !