Ε.Παπίλα: Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχαμε συνεχίσει το Breakfast@Star...- Δεν πιστεύω ότι ήταν άσχημα τα νούμερα πέρυσι

2


Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, αλλά και για τη λήξη της συνεργασίας της με το Star.

«Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχαμε συνεχίσει. Δεν έχω καμία πικρία. Εγώ στην τηλεόραση ψιλό κατά λάθος μπήκα. Το βλέπω δώρο εγώ αυτό που μου έχει έρθει να ξέρεις.

Με τον Γιώργο Καρτελιά ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες γιατί κάναμε χρόνια μαζί ραδιόφωνο, πέρυσι ήμασταν μαζί στο πρωινό, αυτή τη στιγμή τα ωράρια είναι πολύ ζόρικα. Μιλάμε όμως, μίλησα και εχθές μαζί του. Δεν τσακωθήκαμε. Κάποια στιγμή πηγαίναμε με ξεχωριστά αυτοκίνητα, γιατί υπήρξαν διαφορετικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και μας κοίταζαν με ποιο αυτοκίνητο θα έρθουμε είπε η παρουσιάστρια.


Έχω δει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Εμένα μου φαίνεται μια χαρούμενη εκπομπή. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν άσχημα τα νούμερα πέρυσι. Ήταν μια συμπαθητική χρονιά και να συνυπολογίσουμε ότι εμείς ήμασταν άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν ξέρω αν το 100% ψυχαγωγία μπορεί να υπηρετηθεί έτσι και να το αγκαλιάσει και ο κόσμος. Υπάρχουν πράγματα με πολύ μεγάλη βαρύτητα γύρω μας», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάνατε 2% σε σύνολο και νεανικό τουλάχιστον 10 φορές, κάτι που δεν έκαναν ποτέ φέτος οι καινούργιοι και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Χατζίδου-Παύλου είναι 5% πάνω από τους περυσινούς από την πρώτη μέρα προβολής τόσο σε σύνολο όσο και σε νεανικό.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !