Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον του «Breakfast@star»

7



Μπορεί φέτος το πρωινό του STAR, με Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, να σημειώνει καλύτερες επιδόσεις από τα περσινό Breakfast του Star, ωστόσο τα στελέχη του καναλιού είναι πολύ προβληματισμένα τόσο με το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, που έχουν κατά καιρούς γραφτεί με τις απανωτές παραιτήσεις των δημοσιογράφων, και το αλαλούμ στην οργάνωση της εκπομπής, όσο και με το τι τελικά θέλουν οι ίδιοι να συμβεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, στους προβληματισμούς αυτούς έρχεται να προστεθούν και οι αξιοπρεπείς επιδόσεις της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής με τον Σπύρο Λάμπρου, αλλά και τον Γιώργο Ευγενίδη -δεδομένου ότι η απόφαση πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- όλες αυτές τις μέρες του εθνικού πένθους, όπου οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μπορούσαν με τίποτα να σταθούν στον τηλεοπτικά αέρα. 

Συνεκτιμώντας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω φαίνεται πως πλέον το κανάλι κλείνει περισσότερο ως προς την μη ενεργοποίηση του συν 1 των συμβολαίων των δυο παρουσιαστών, ενώ παράλληλα εξετάζονται διάφορες λύσεις για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα οδηγήσουν σίγουρα και σε καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης καθώς είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η πρωινή ζώνη του Star.


Πηγή: Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η έκτακτη ενημέρωση του Star ήταν και η χαμηλότερη σε τηλεθέαση από όλους τους σταθμούς.

    Ξεχνάει το Star την στροφή στην ενημέρωση με το Live U της Τσαπανίδου που έκανε 4 χρόνια μονοψήφια;

    Και τρίτον αν δεν υπάρχει πρωινάδικο ποιος θα προωθεί τα MasterChef, GNTM, Love Couples; Αντίπαλα κανάλια και πρωινάδικα έχουν να παίξουν MC τρία χρόνια, GNTM μόνο τις κόντρες της Καγιά. Έτσι αυτά τα reality θα περάσουν στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρα θεματα απασχολουν μερικους εδω , το αν εχει Lifestyle εκπομπη το Star πχ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την πρεμουρα αυτη ορισμενων λες κ εχουν κανενα καναλι δικο τους η ειναι διευθυντες προγραμματος των καναλιων!! To oτι η χωρα μας εχει πιασει πατο παντου περα βρεχει!! Το οτι βγαινει υπουργος κ λεει αν λεγαμε τα προβληματα των σιδηροδρομων κανενας δεν θα χρησιμοποιουμε ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ οτι γνωριζαν τι χαλι επικρατουσε κ οδηγησαν 57 ατομα στον θανατο με την σταση κ τις αποφασεις δεν βλεπω να ιδρωνει το αυτι μερικων......το πρωινο του STAR εχει πιο πολυ ενδιαφερον....TΡΑΓΙΚΟ

      Διαγραφή
    2. 1:35 σε τηλεοπτικό σάιτ μπήκες αν το έχεις ξεχάσει. Άρα για τηλεοπτικά συζητάμε. Τι νόμιζες δλδ ότι θα διαβάσεις ανοίγοντας ένα κείμενο για το πρωινάδικο του star; Γιατί θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος.

      Διαγραφή
    3. Το First Dates μάλλον εννοείς. Το Love Couples τι είναι;

      Διαγραφή
  2. 1.46 σε σωστο site μπηκα απλα βλεπω μερικους που ζουν στον κοσμο τους σαν του λογου σου κ πραγματικα θλιβομαι. Καταντια πραγματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:17 Συγχαρητήρια λοιπόν. Τώρα που επιβεβαίωσες ότι εσύ είσαι νοήμων και ζεις στην πραγματικότητα (όπου δικτατορικά θα συζητάμε μόνο τα πολύ σοβαρά και απαγορεύονται αναφορές σε πιο ανάλαφρα θέματα) και όλοι οι υπόλοιποι είναι τραγικοί και εκτός της δικής σου ιδεοληψίας, μπορείς επιτέλους να νιώσεις σημαντικός.

      Διαγραφή
    2. 3.17 Η κατάντια είναι η δική σου υποκριτάκο που μπαίνεις σε τηλεοπτικό σάιτ και κουνάς το δάχτυλο λες κι εσύ ασχολείσαι με κάτι καλύτερο. Και μην μου πεις ότι όλη μέρα εσύ ασχολείσαι με το κοινωνικό γίγνεσθαι....υποκριτάκο!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !