Τραγωδία στα Τέμπη : Ταυτοποιήθηκε η σορός της Κύπριας φοιτήτριας, Αναστασίας Αδαμίδου αλλά και τουΚυπριανού Παπαϊωάννου

0


Με τη μέθοδο του DNA ταυτοποιήθηκε η σορός της Αναστασίας Αδαμίδου, της Κύπριας φοιτήτριας που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, στα Τέμπη.


Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν την οικογένεια της 24χρονης, το πρωί της Παρασκευής. Η άτυχη Αναστασία βρισκόταν στο 3ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας στο φονικό δυστύχημα.


Η 24χρονη Αναστασία ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για την ορκωμοσία μίας φίλης της. Είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο, για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε.


Λίγες ώρες νωρίτερα, ταυτοποιήθηκε και η σορός του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου.


Τριήμερο πένθος και στην Κύπρο

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κήρυξη τριήμερο πένθος μετά την απώλεια των δύο Κύπριων φοιτητών στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με βαθιά οδύνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός της ταυτοποίησης των σορών των δύο Κυπρίων φοιτητών, Κυπριανού Παπαϊωάννου και Αναστασίας Αδαμίδου που επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο Κυπρίων φοιτητών, όπως και όλων των θυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !