Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Κουτσελίνη και Αρναούτογλου: «Είναι αρνητικά πρότυπα»

0



Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στην κριτική του με κάποια πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. «Δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών, αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μία κοινωνία. Είναι το ύφος της εκπομπής αρνητικό. Είναι από τις εκπομπές που μόλις "μυρίσουν" αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου». 

 
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Λιάγκα. «Δεν μπορώ να βλέπω τον Νίκο Μουτσινά να κρίνει άλλους ανθρώπους. Δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Οι "Ράδιο Αρβύλα" μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους» σχολίασε ο γνωστός τηλεκριτικός και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, αλλά στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».



Όσον αφορά τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε ότι «είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τη Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω τη δεύτερη ευκαιρία που είπε η Δέσποινα στον Ρέμο. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !