Πορτοσάλτε: «Η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση»

1

 


Χωρίς να αναφέρει το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε το σχόλιο του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αναφορές που φωτογράφιζαν την παρουσιάστρια του Alpha και όσα υποστήριξε στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας (14/3). «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχει κλιμακωθεί η βία, σε πολλά επίπεδα έχουμε βία. Και έχουμε βία που εδράζεται πάνω στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη, μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλον. Αλλά να προσπαθήσω να βάλω έναν κανόνα; Έναν στοιχειώδη κανόνα. Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε… Μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» είπε αρχικά.


«Στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό PISΑ στην κατανόηση κειμένου, αυτό σημαίνει ότι ακούω κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Από εκεί μέχρι ότι κάνω ότι δεν καταλαβαίνω» τόνισε.

«Δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι αλλά υπάρχουν και κάποιοι που παραποιούν επίτηδες» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά: «Υπάρχει παραποίηση. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, μένω σε αυτό».


«Να πει την άποψή του ο καθένας. Θα επαναλάβω. Όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Γιατί η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση. Και αν ακόμη δεν θέλεις να στοχοποιείς, εγώ δεν λέω ότι ξεκινάς με την πρόθεση να στοχοποιήσεις, αλλά όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα σε συγκεκριμένες κατηγορίες να στοχοποιήσουν. Αυτό λέω ταπεινά» κατέληξε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !