Σοβαρή εμπλοκή στην ΕΡΤ...

0



Τελικά, θα συνεχίσουν «Τα Νούμερα» και την προσεχή σεζόν; Μπορεί η ΕΡΤ να επιθυμεί διακαώς και δεύτερο κύκλο της σουρεαλιστικής μουσικής σειράς με τον Φοίβο Δεληβοριά, ωστόσο αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει.

Εμπλοκή για τη συνέχιση της σειράς «Τα Νούμερα», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι συντελεστές της έχουν σοβαρές διαφωνίες με την εταιρεία παραγωγής που την έχει αναλάβει, με αποτέλεσμα τα «Νούμερα» να διατρέχουν τον κίνδυνο ενός άδοξου τέλους. Τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για τον τρέχοντα κύκλο και, αμέσως μετά, το θέμα θα τεθεί επί τάπητος για να εξεταστεί αν μπορεί να βρεθεί λύση.

Για την ώρα, η ΕΡΤ τηρεί στάση αναμονής, δίνοντας χρόνο στους συντελεστές και στην εταιρεία παραγωγής να βρουν λύση μεταξύ τους. Αν δεν βρεθεί κοινός τόπος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί τα «Νούμερα» να αλλάξουν εταιρεία παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση και με την προϋπόθεση ότι θα επιλυθεί η σοβαρή εμπλοκή, τα «Νούμερα» δεν θα βγουν στην έναρξη της προσεχούς σεζόν αλλά στις αρχές του 2024.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !