Ο Άρης Πορτοσάλτε επιβεβαιώνει την τηλεφωνική επικοινωνία στην Κατερίνα Καινούργιου - Τι είπε ότι συζητήθηκε;

1


Στις αναφορές της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε με δηλώσεις του στο protothema.


Αρχικά επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ο δημοσιογράφος που τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου και εν συνεχεία εξήγησε γιατί το έκανε.


«Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;».


Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου επίθεση εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε είχε εξαπολύσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.


«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (σ.σ: Αλαφούζος) τι τον θες αυτόν. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ! Και του ‘λεγα “Τι είναι τούτο ρε Γιάννη” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό. Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Και κάθομαι εδώ; Και δεν πάω να τον φτύσω;».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !