Μαρία Σολωμού: Δεν θα με ήθελαν να κάνω πρωινό... - Τσουρός : Γιατί λένε όλοι “δε θα έκανα πρωινό”; Δεν καταλαβαίνω....

0



Η Μαρία Σολωμού απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, μέσα από το δικό της podcast.

«Δεν μπορώ να ελέγξω το συναίσθημά μου όταν είμαι στην τηλεόραση, γι’ αυτό κάνω podcast και όχι πρωινό. Εκτός όμως από αυτό, είναι ότι δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό. Φαντάζεστε;» είπε αρχικά, η ηθοποιός.

Απόσπασμα από το podcast της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στην πορεία, μιλώντας για τις σχέσεις της, είπε: «Πιστέψτε με πραγματικά έχω πάθει πολλά μαθήματα στη ζωή μου, έχω κάνει αρκετές σχέσεις και μεγάλες και δυνατές. Όλες μου οι σχέσεις ήταν δυνατές, τουλάχιστον έτσι ξεκινούσαν, από μεγάλους έρωτες, αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάτσω με έναν άνθρωπο.

Δεν είχα την ανάγκη της συντροφικότητας. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, την ώρα που τα κάνω. Να ξέρω ότι αυτό που πάω να κάνω τώρα είναι τεράστια μ@@@κία. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να αντισταθώ σε αυτή τη μ@@@κία; Θα την πληρώσω, το ξέρω, είμαι προετοιμασμένη. Είμαι και λίγο drama queen, μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός μου το ξύλο».

«Δεν με απασχολεί να τα έχω καλά με κανέναν. Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει σχέσεις αίματος και τα @@@ μου. Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας, τα φτάνουμε μέχρι ένα σημείο και μετά τα σταυρώνουμε» είπε τέλος,  η Μαρία Σολωμού.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε:  «Αυτό τώρα που λέει ότι "δεν θα έκανα πρωινό", γιατί κάνουν όλοι αυτήν τη συζήτηση για το εάν θα έκανα πρωινό στην τηλεόραση. Τι είναι το πρωινό και λένε όλοι "εγώ θα έκανα", "εγώ δεν θα έκανα". Τι είναι, εκκλησία; Να μπει όποιος θέλει μέσα να ανάψει ένα κερί; Για τον οποιονδήποτε λέω που λέει "δεν θα έκανα τηλεόραση". Εγώ παιδιά σας λέω τώρα ότι δεν θέλω να κάνω CD, δεν θα έκανα ποτέ μου CD". Σαν να βγαίνουμε και να λέμε "εγώ δεν θέλω να κάνω δίσκο". Δεν το λέω μόνο για τη Σολωμού. Δεν καταλαβαίνω πώς όλοι ξαφνικά θέλουν να έχουν θέση στην τηλεόραση, τι είναι η τηλεόραση; Πόλη; Γιατί όλοι συζητάνε για το εάν θα κάνουν τηλεόραση; Η Μαρία Σολωμού έχει κάνει κιόλας τηλεόραση, δεν διαφωνώ, απλά λέω ότι πάντα ο οποιοσδήποτε βάζει σαν θέμα συζήτησης το εάν θα έκανε ή όχι τηλεόραση. Είναι σαν εμείς -που καλώς ή κακώς είναι η δουλειά μας η τηλεόραση- να λένε ότι "θα αποφασίσω εάν θα κάνω έναν δίσκο". Ε, δεν είναι έτσι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !