Εκτός ΣΚΑΪ...;

1

 


Τη δική του απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, μέσα από τη Χρυσή Τηλεόραση και μετά την προβολή ενός σχετικού αποσπάσματος, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παρουσία του ή μη στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν.


«Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση που δε νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ακούστηκε ότι κάτι συνέβη και με το κανάλι… Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Και είναι και μία ευκαιρία – ήθελα να το κάνω τον Ιούνιο αλλά να που ήρθε νωρίτερα – να το ευχαριστήσω το κανάλι, γιατί ποτέ δεν μου έγινε καμία σύσταση για το οτιδήποτε έχω πει στην εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.


«Είναι κάποιοι που λένε «γιατί το κάνεις αυτό;», είναι κάποιοι που λένε «άντε παράτα μας, πήγαινε σπίτι σου». Ούτε τους μεν ακούω, ούτε τους δε. Ερχόμαστε από μία διετία-τριετία – και με όλα αυτά που συμβαίνουν συνεχώς – που έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι ψυχολογικά και ψυχικά», σημειώνει ο παρουσιαστής.


«Ούτε μας είναι ευχάριστο να βγαίνουμε, όταν τα πράγματα δεν είναι ωραία, και να κάνουμε τους τρελούς. Παρ’ όλα αυτά είναι μία εργασία. Όποτε έχουμε καταφέρει ή έχει αντιληφθεί το κανάλι ότι όντως δεν πρέπει να βγούμε, δεν έχει συμβεί, όπως έγινε και την προηγούμενη βδομάδα εκείνο το τριήμερο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ», τονίζει στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.



«Παρ’ όλα αυτά, από τη Δευτέρα μας είπαν θα βγείτε κανονικά, γιατί είναι εργασία. Όταν αυτό λίγο σε δυσκολεύει ή όταν υπάρχει ο Covid και έχουν αποφασίσει να τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην αναπνέει και να μην βλέπει τον απέναντί του κι εμείς πρέπει να βγαίνουμε εδώ πέρα να χορεύουμε και να τραγουδάμε… όλο αυτό με φέρνει εμένα σε μία προσωπική απόφαση να πω ότι τώρα είναι μια ωραία στιγμή να κάνω ένα βήμα πίσω και να τη δούμε αλλιώς τη δουλειά», εξηγεί ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.


«Δεν έχει να κάνει με κανένα κανάλι, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο. Είναι μία προσωπική μου απόφαση και τώρα τελειώνουμε με αυτό το θέμα», ξεκαθαρίζει ο Νίκος Μουτσινάς.


«Όσοι απ’ τις εκπομπές μας ακούνε, σας λέω ότι δεν θέλω να στέλνετε δημοσιογράφους έξω από την εκπομπή. Δεν μιλάω ποτέ. Έρχονται οι καημένοι οι άνθρωποι, με κοιτάνε με ένα βλέμμα, μου λένε «μας έστειλε ο αρχισυντάκτης». Μην το κάνετε αυτό και μετά να μου λέτε ότι είναι θέμα αγένειας. Προς το παρόν έχω μία εκπομπή κάθε μέρα στην τηλεόραση. Αν δεν θέλω να επικοινωνήσω κάτι μέσα από την εκπομπή, δεν υπάρχει λόγος, οπότε μην τους στέλνετε και ξεροσταλιάζουν οι άνθρωποι», σημειώνει για το θέμα των «πεσιμάτων» ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "πρόβλημα" με το Μουτσινά είναι ότι πλεόν ωρίμασε, και σαν άνθρωπος και τηλεοπτικά, και το concept που τον έκανε επιτυχημένο πλεόν δεν τον ικανοποιεί. Άσχημες ειδήσεις, εγκλήματα, δυστυχήματα, κοινωνικά προβλήματα θα υπάρχουν πάντα. Μία εκπομπή που απαιτεί ένας μόνο άνθρωπος να στήνει καθημερινά μία επιθεώρηση, με βάση χιουμοριστικές τηλεοπτικές στιγμές, ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει γύρω μας, είναι λογικό να "κλωτσάει" σε κάποιον που πλέον θέλει να πάει ένα βήμα παρακάτω επαγγελματικά. Αν ήταν μία εβδομαδιαία ανασκόπηση σίγουρα θα ήταν διαφορετικά, μεσολαβεί χρόνος για να ξεπεραστεί μία δύσκολη ημέρα. Ο ίδιος επίσης έχει αναφέρει πολλές φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι δεν θέλει να δουλεύει / εμφανίζεται κάθε μέρα. Άρα πολύ σωστά θα κάνει να σταματήσει για ένα διάστημα, να σκεφτεί αν θέλει να παρουσιάσει ξανά κάτι στην τηλεόραση και να οργανώσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !