Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκκληση για αίμα

0



Αυξημένες είναι οι ανάγκες σε αίμα μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες να τραυματιστούν και τουλάχιστον 38 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί τους πολίτες να σπεύσουν στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας για να δώσουν αίμα και δημοσιεύει το σχετικό χάρτη ώστε οι πολίτες να βρουν την πλησιέστερη μονάδα αιμοδοσίας.

Στη Λάρισα, ο Ερυθρός Σταυρός διεξάγει από το πρωί έκτακτη αιμοδοσία και δεκάδες είναι αυτοί που έχουν σπεύσει στην κεντρική πλατεία για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες.

Η αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

«Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών μπορούν να προσέλθουν σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου την Έκτακτη Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερυθρός Σταυρός.


Την ίδια ώρα έκκληση για αίμα απηύθηνε και ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου, ώστε το ΑΠΘ να συνδράμει στις ανάγκες για αίμα των τραυματιών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.

Έκκληση για προσφορά αίματος, απευθύνει το κέντρο αίματος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, το οποίο θα λειτουργεί συνεχώς έως τις 8:00 το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !