Αλλαγές στον ALPHA - Κόβεται... και το Just the 2 of us

0


Ο Alpha, λόγω της εθνικής τραγωδίας, διαμορφώνει εκ νέου το πρόγραμμά του.

Σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου από τις 05:55 με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και στη συνέχεια οι εκπομπές Happy Day και Super Κατερίνα με τη στήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις κάλυψαν τις δραματικές εξελίξεις.


Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13:00, στις 16:35 έκτακτη επικαιρότητα & ενημέρωση στη νοηματική γλώσσα και στις 20:00 θα μεταδοθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η επανάληψη της εκπομπής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, οι ελληνικές σειρές ΣΑΣΜΟΣ, ΙΙ και ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ και η ελληνική ταινία ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, δεν θα μεταδοθούν.


Αύριο, Παρασκευή 3 Μαρτίου το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13:00 και η έκτακτη ενημέρωση συνεχίζεται με το Tlive.


Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, και η ξένη ταινία COURAGE UNDER FIRE, δεν θα μεταδοθούν.


Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο Alpha, συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών αποφασίζει την αναβολή του ζωντανού show «Just the 2 of us». Θα επιστρέψει το Σάββατο, 11 Μαρτίου στις 20:00.


Θα μεταδοθούν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».


Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα μεταδοθεί ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η σειρά «Σασμός». Η επανάληψη της ελληνικής σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV, δεν θα μεταδοθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !