Έναρξη νέου κύκλου εκπομπών στην ΕΡΤ2

0



Από την Πέμπτη 23/3/2023, στις 20:30, αρχίζει ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της εκπομπής «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ – Πορτραίτα του αύριο» Κ8 WEBTV ERTflix .

Το Sea Clown Sailing Circus με ακροβάτες και καλλιτέχνες ακτιβιστές, προσφέρει φαντασμαγορικό θέαμα σε πολύχρωμα νερά εμπνέοντάς μας να βάλουμε κι εμείς λίγο χρώμα στη ζωή μας, να γελάμε, να γινόμαστε πιο δημιουργικοί, πιο τολμηροί, πιο ευτυχισμένοι.

Ακροβατώντας μεταξύ θάλασσας, στεριάς και αέρα, καθώς τα ιστιοπλοϊκά στα οποία μένουν, αποτελούν και μέρος των σκηνικών τους, μας παρουσιάζουν κάτι τελείως ξεχωριστό και πρωτοποριακό. Προβάλλουν το παιχνίδι ως επαναστατικό μέσο που φέρνει τον κόσμο κοντά, δρώντας θεραπευτικά και ευεργετικά. Μέσα από συλλογική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και πειθαρχία συνδυάζουν την τέχνη με την ίδια τη ζωή, προσκαλώντας και τους θεατές τους σ’ ένα ταξίδι φαντασίας, ελευθερίας και ελπίδας, αλλά και σ’ έναν ευρύτερα εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Στη σημερινή εποχή, που τόσοι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι σε μια ατέρμονη ρουτίνα, οι νομάδες αυτοί της θάλασσας μάς ταξιδεύουν από αγκυροβόλι σε αγκυροβόλι, μεταδίδοντας χαρά και αισιοδοξία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !