Ελένη Τσολάκη: Είμαι ήδη 2,5 χρόνια στο Οpen και είμαι καλά και με τους ανθρώπους του

0



Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης, στο The 2night Show η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη λήξη του συμβολαίου με το OPEN και το επόμενο βήμα στη μικρή οθόνη.


«Τελειώνουμε φέτος Δεν το ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου. Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πώς θα είναι. Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει ότι το κάνεις ωραία και να δούμε και κάτι άλλο. Είμαι ήδη 2,5 χρόνια στο Οpen και είμαι καλά και με τους ανθρώπους του έχω μια ωραία, προσωπική σχέση νομίζω πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους» απάντησε εμμέσως για το αν έχει δεχτεί άλλες προτάσεις και στη συνέχεια απάντησε και για το αν θα ήθελε να κάνει πρωινό:


«Επειδή νιώθω καλά, αισθάνομαι ότι αυτή η εκπομπή μου ταιριάζει, αισθάνομαι ότι πατάω, για πρώτη φορά ίσως ξέρω τι θέλω να κάνω. Θα έκανα με χαρά πρωινό. Θα έκανα τα πάντα που θα είχαν τις προδιαγραφές που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή επαγγελματικά. Δηλαδή, να είναι ένα καλό επόμενο βήμα για μένα μια καλή ομάδα, τους ανθρώπους που θέλω».


Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να τη συμβουλέψει να μείνει στο τηλεοπτικό μονοπάτι που είναι σήμερα και όχι σε αυτό που ήταν περίπου 10 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε. «Νιώθεις ότι πολλές φορές είσαι αιχμηρή και ότι μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιό σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στυλ σου, σε έχω σαν παρουσιάστρια που είσαι σαν δροσερό νερό, νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας, τώρα μην αρχίσουμε το πότε. Όταν ήσουν σε πάνελ μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή» της είπε κάνοντάς την να αισθανθεί άβολα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !