Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση από τον Σασμό για τον ΑΝΤ1...

0



Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για τις αποχωρήσεις πρωταγωνιστών από την τρίτη σεζόν της σειράς.

Όπως όλα δείχνουν ο πολύπαθος Σασμός έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο πολλά από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα δεν θα μας συντροφεύσουν στον νέο κύκλο.

Ανάμεσα σε αυτά και η «ψυχολόγος» της καρδιάς μας, η τηλεοπτική Σοφία.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη λοιπόν, ναι, είναι αλήθεια πως δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο της σειράς, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ηθοποιός ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει. Κοινώς δεν την «τελειώνουν» όπως έχει γραφτεί!

Σαφώς και ο ρόλος της ήταν και για όσο θα παραμείνει – αφού ακόμη πραγματοποιεί γυρίσματα- καταλυτικός καθώς δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως η «ήρεμη δύναμη» και ο άνθρωπος εκείνος που σε πολλές από τις ιστορίες έχει βάλει το «χέρι» του ώστε να εξελιχθούν και να πάρουν τον δρόμο τους, ιδίως σε ό, τι αφορά στην «κόρη» της, Στέλλα.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επέλεξε να αποχωρήσει καθώς πριν τεθεί το θέμα για τρίτη σεζόν της σειράς του Alpha, είχε δεχτεί πρόταση από την παραγωγή της νέας σειράς του Ant1 «Ψυχοκόρες» σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σκέτη πρόκληση και δεν δίστασε να πει το «ναι» καθώς αν και μέσα από τον Σασμό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η πρόταση για τις Ψυχοκόρες, είναι για εκείνη ένα μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα, το οποίο έχει σκοπό να κερδίσει αφήνοντας την υποκριτική της δεινότητα να ξεδιπλωθεί και να γνωρίσουμε κι άλλες πτυχές της.

Έτσι με γνώμονα τον πάντα άρτιο επαγγελματισμό της, αποφάσισε να ολοκληρώσει τον ρόλο της στον Σασμό και να μπει στο νέο αυτό μονοπάτι.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά «Ψυχοκόρες» που έρχεται να ταράξει τα τηλεοπτικά δεδομένα, έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά γυρίσματα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν ρόλο που θα αφήσει «εποχή».


Η ιστορία θέτει στο επίκεντρο της πλοκής κορίτσια -ανήλικα τα περισσότερα- τα οποία στη δεκαετία του '50 έρχονταν στην Αθήνα από τα χωριά ή και φτωχικές πολυμελείς οικογένειες για αναζήτηση καλύτερης μοίρας και γίνονταν οικιακές βοηθοί σε σπίτια γνωστών τους, μελών της «καλής κοινωνίας». Ωστόσο οι καταστάσεις που βίωναν δεν ήταν ιδανικές. Κάθε άλλο αφού δούλευαν σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» ή πενταροδεκάρες που έστελναν στην οικογένειά τους. Μοναδική ελπίδα τους ήταν να νυμφευθούν σύντομο έναν καλό και εργατικό νεαρό και να λυτρωθούν

Πηγή:Κατερίνα Ζαζάνη gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !