Survivor All Star για τον σεισμό στην Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα του Ατζούν και το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα

0


Λίγες ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλίτζαλι, θέλησε να πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Ελλάδας στον τουρκικό λαό μετά την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν.


Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την ψηφοφορία για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση διέκοψε τη ροή του επεισοδίου λέγοντας πως ο Ατζούν έχει ένα μήνυμα για τον ελληνικό λαό.


«Καλησπέρα σας. Όπως όλοι γνωρίζετε, έγινε ένα καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στην χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής.


Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη κι εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα».


«Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς κι αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού.


Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτήν την στιγμή μαζί μας.


Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κι όπως είπαν οι Υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !