Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος : Yποδοχή με μάσκες... κλόουν

0



Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, από το Survivor All Star και μάλιστα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Μισθοφόρος, ο οποίος συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο άκουσμα του αποτελέσματος, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, δείχνοντας σιωπηρά την έκπληξή του με το αποτέλεσμα.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Μάλιστα η υποδοχή του στην Ελλάδα, έκρυβε για εκείνον μία έκπληξη, καθώς αντίκρισε κόσμο στο αεροδρόμιο με αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Εκείνος με τη σειρά του, αφού τους χαιρέτησε και φόρεσε για λίγο μια από αυτές, απέφυγε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και μπήκε στο βαν της παραγωγής.

Οι μάσκες των κλόουν φορέθηκαν από τους θαυμαστές του μισθοφόρου, καθώς με την πρώτη δημοσίευσή του, έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα, αναρτώντας μια αφίσα του τσίρκου Medrano και δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

 NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !