Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το Survivor All Star και το «Τσίρκο Medrano»...

1



Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, από το Survivor All Star, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκιά του με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Μισθοφόρος, ο οποίος συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο άκουσμα του αποτελέσματος, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, δείχνοντας σιωπηρά την έκπληξή του με το αποτέλεσμα.

Ο παίκτης των Μπλε δεν θέλησε καν να χαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες, σημειώνοντας: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς. Θέλω να φύγω» είπε αποχωρώντας από το παιχνίδι και το συμβούλιο του νησιού.

Πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση, «καρφώνοντας» το Survivor All Star. Με τη δημοσίευσή του έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ανάρτησε στο Instagram μια αφίσα του τσίρκου Medrano, δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου 









Δεδομένου ότι έχει πάρει στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο, σημαίνει ότι έχει ήδη παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ενώ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μάλιστα παλιοί του συμπαίκτες, μεταξύ αυτών ο Κώστας Κοκκινάκης, σχολίασαν την αποχώρησή του. Ο γνωστός πολίστας έγραψε στα social media: «Ευτυχώς γλίτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω. Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πες τα ρε Κώστα, γιατί έχω αρχίσει να νιώθω ότι ότι είμαι ο μόνος που το βλέπει ότι το Survivor all star, όσο my style Rocks, είναι τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !