Παγιδευμένοι SPOILER : Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί;

0



Ο Χατζής καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί την Υβόννη και τον εραστή της, ενώ η Άννα και ο Δημήτρης εντοπίζουν τον άνθρωπο που παραποίησε τα στοιχεία, τον καταδιώκουν και τον οδηγούν στην αυτοκτονία!

Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Άννα βρίσκεται στο κρατητήριο επειδή επιτέθηκε στον Χατζή και τρέχει να αιτηθεί την αποφυλάκισή της.

Κανείς από τους δύο δε φαντάζεται ότι ο Αλέκος έχει πολύ άγρια σχέδια, τα οποία έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή. Στόχος του είναι να ξαναστείλει την Άννα στη φυλακή όσο πιο γρήγορα γίνεται κι έχει βάλει όλο το επιτελείο του να συγκεντρώνει στοιχεία εναντίον της. Με τα στοιχεία αυτά πηγαίνει στη συνέχεια στον Σταύρο, πιέζοντάς τον να συντάξει άμεσα την πρόταση για το κατηγορητήριο, ώστε να οριστεί η δίκη. Του λέει ότι ο Δημήτρης επισκέφθηκε τον τόπο του εγκλήματος χωρίς καμία δικαιοδοσία και αλλοίωσε τα ευρήματα και στη συνέχεια απευθύνεται στον ίδιο τον Δρακάτο, απαιτώντας να πάρει μέτρα προκειμένου οι διαδικασίες να προχωρήσουν γρήγορα και να καταδικαστεί η δολοφόνος του γιου του.

Πλέον, τα χέρια του Σταύρου είναι δεμένα. Ο Δρακάτος τού δίνει διορία μία μέρα για να συντάξει το κατηγορητήριο αλλιώς θα τον απομακρύνει από την υπόθεση και περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις δεν υπάρχουν. Ο τρίτος άνθρωπος στο σημείο του φόνου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεννοηθεί με τον Δημήτρη το πώς θα προχωρήσουν. Η τιμωρία της Άννας, όμως, δεν είναι το μόνο σχέδιο που έχει κατά νου ο Χατζής. Μέσα του «βράζει» για την απιστία της Υβόννης, η οποία τόσα χρόνια τον κορόιδευε, και θέλει να εκδικηθεί και την ίδια και τον Στέλιο (Δημήτρης Γεωργαλάς), σίγουρος πια ότι αυτός είναι ο εραστής της.

Έτσι, φεύγοντας από την εισαγγελία, και αφού η Υβόννη επικαλέστηκε το δικαίωμά της να παραμείνει σιωπηλή και δεν κατέθεσε πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και προσποιείται πως μιλά με τον Μαυρίδη και τον παρακαλά να λυπηθεί τη γυναίκα του και να μην τη βάλει στη φυλακή. Ο Στέλιος τσιμπάει το δόλωμα και λίγο αργότερα προσφέρεται να πάρει αυτός την ευθύνη και να ομολογήσει ψέματα ότι βοήθησε τον Άγγελο να δραπετεύσει. Στο μεταξύ, η Λίνα και η Δανάη συνεργάζονται για την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών που έχει κανονίσει ο Άκης. Ο Νίκος με τη Χρύσα προσπαθούν να δουν πώς θα χειριστούν το γεγονός ότι η κόρη τους έχει παρατήσει το σχολείο και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν τη νέα «βόμβα» που κινδυνεύει να διαλύσει το γάμο τους: την εγκυμοσύνη της Δώρας.


Ο Νίκος προσπαθεί να την πείσει να κάνει έκτρωση, την ώρα που ο Γεράσιμος συνεχίζει να πιέζει την Κλειώ να μάθει πού βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά...

Ο Δημήτρης πιέζει τον Θοδωρή: «Με τι σε εκβίαζε ο Άγγελος;»

Το επόμενο πρωί, ο Μαυρίδης καταθέτει το κατηγορητήριο, το οποίο στη συνέχεια φτάνει στα χέρια της Άννας και του Αλέκου. Διαβάζοντάς το και οι δυο τους γίνονται έξαλλοι. Εκείνη μάλιστα φεύγει από την Εισαγγελία φωνάζοντας στον Δημήτρη ότι ο Σταύρος τούς πρόδωσε.

«Έχει βάλει μέσα όλα τα στοιχεία που μπορούν να με καταδικάσουν», του λέει. «Τόσο καιρό μας το παίζει φίλος, ψάχνουμε μαζί τον αληθινό δολοφόνο και τώρα με αυτά που έγραψε θα με ξαναστείλει στη φυλακή».

Όμως, ο Δημήτρης την καθησυχάζει και προσπαθεί να της εξηγήσει: «Δεν είχε άλλη επιλογή. Αν δεν το έκανε, θα έδιναν την υπόθεση σε άλλον εισαγγελέα. Αναφέρει τις αμφιβολίες του, λέει για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο φόνο...». Τότε, η Άννα τον σταματά: «Πού τα ξέρεις όλα αυτά. Πού ξέρεις τι γράφει;», τον ρωτά και καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτός και ο Μαυρίδης συνέταξαν το κατηγορητήριο μαζί.

Τα βάζει μαζί του που της το έκρυψε, όμως γρήγορα καταλαβαίνει ότι απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον αληθινό ένοχο. Ο Σπύρος με τον Ανδρέα ήδη κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν τον άνθρωπο μέσα στη Σήμανση που παραποιεί στοιχεία και καταλήγουν στην Κάλια (Εύα Χριστοδούλου), την οποία φροντίζει να ενοχοποιήσει ο Ηλίας.

Η Άννα δεν πείθεται και θεωρεί ότι το αποτύπωμα του παπουτσιού που βρέθηκε θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο, εκείνος όμως καταφέρνει να τους παραπλανήσει και σε αυτό, βγάζοντας τον εαυτό του από το κάδρο των υπόπτων. Το τελευταίο στοιχείο, οι τρίχες από το γραφείο του Δημήτρη που βρίσκονται στο ντουλαπάκι της Κάλιας στη δουλειά, οδηγούν στη σύλληψή της. Ενώ ο Χατζής απειλεί θεούς και δαίμονες, θεωρώντας ότι το κατηγορητήριο που συνέταξε ο Σταύρος καλύπτει και την Άννα και τον Δημήτρη,

Μάρκος και η Κλειώ φέρνουν στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία εναντίον τους, όπως την υπόθεση με τις οδοντόβουρτσες, τον ξαφνικό γάμο που έκαναν, καθώς και την εξαφάνιση του Κοσμά, που θεωρούν ότι μπορεί να διαλύσει την οικογένεια Ροδίτη. Ενώ η Άννα επιστρέφει στο σπίτι της για να μιλήσει στη Χρύσα, η οποία απαιτεί από τη Δώρα να κάνει τεστ DNA για να μάθει αν το παιδί που περιμένει είναι του Νίκου, ο Δημήτρης έχει μια κουβέντα με τον Θοδωρή και τον στριμώχνει για να μάθει με τι ακριβώς τον εκβίαζε ο Άγγελος.

Ο Θοδωρής αρνείται ότι κρύβει κάτι, όμως η συμπεριφορά του κινεί υποψίες...

Ο Σταύρος γνωρίζει τη νέα εισαγγελέα που έχει έρθει να αντικαταστήσει στην υπηρεσία τον Δημήτρη. Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσσου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), η οποία του φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα... Οι άνθρωποι του Χατζή έχουν ήδη διαρρεύσει στα Μέσα ότι πάσχει από επιληψία και οι δημοσιογράφοι τον περιμένουν για μια δήλωση, ενώ η Κατερίνα τον πιέζει και καταφέρνει να τον πείσει να επισκεφθούν μαζί το γιατρό. Ενώ λοιπόν ο Μαυρίδης αρχίζει θεραπεία, η Υβόννη παρακαλεί την Κλειώ να βοηθήσει τον Στέλιο, που βρίσκεται στη φυλακή επειδή ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν έκανε. Η Δανάη, που κρατά το πακέτο με τα ναρκωτικά στο σπίτι του Ανδρέα, παραδίδει την πρώτη παρτίδα ακριβώς όπως της είπε ο Άκης, και παίρνει τα χρήματα. Οι πέντε τους περνούν μια μέρα στα μαγαζιά ξοδεύοντας και διασκεδάζοντας, όμως σύντομα όλα αλλάζουν. Ο Θοδωρής υποψιάζεται πως ο κολλητός του έχει άλλα σχέδια και όταν τον ξεμπροστιάζει, αρχίζουν τα προβλήματα.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ένας άνθρωπος του κυκλώματος τους σταματά και, με την απειλή όπλου, τους αναγκάζει να μπουν στο αυτοκίνητό του. Η Δώρα μη έχοντας άλλη επιλογή προχωρά με το τεστ πατρότητας, όμως ο Νίκος πάει να τη συναντήσει και της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω και να φύγουν μαζί. Όσο για τον Δημήτρη, πηγαίνει στην εισαγγελία όπου η Κάλια περιμένει να οδηγηθεί στον ανακριτή. Μέσα του δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η ένοχη και μπαίνει στο παλιό του γραφείο, το οποίο είναι ακόμη άδειο, για να σκεφτεί. Βλέπει την καρέκλα, σκέφτεται ότι οι τρίχες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος μπορεί να προήλθαν από δω και ζητά από τον Σταύρο και τον Ανδρέα να δουν το υλικό από τις κάμερες.

Όταν βλέπουν τον Ηλία να μπαίνει κρυφά ένα βράδυ στο γραφείο, καταλαβαίνουν ποιος είναι ο αληθινός ένοχος. Όμως, η Άννα βρίσκεται ήδη έξω από το σπίτι του, επειδή τον υποψιάζεται ακόμη. Ο Δημήτρης πάει να τη βρει κι όταν ο Ηλίας μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγει, αρχίζει η καταδίωξη. Μια καταδίωξη που θα λήξει με τραγικό τρόπο, όταν εκείνος αρνούμενος να οδηγηθεί στη φυλακή, θα προτιμήσει να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου...
Πηγή: 7 Μέρες TV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !