Δύο εκπομπές του ΣΚΑΪ βραβεύτηκαν στα Food Expert’s Awards 2023

0



Δύο εκπομπές του ΣΚΑΪ, οι «Γειτονιές στο Πιάτο» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ήταν νικητές των Βραβείων FEA (Food Expert’s Awards), που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Οι εκπομπές βραβεύτηκαν στην κατηγορία Great Food Media Performer με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να λαμβάνει το Gold Award και τον Ευτύχη Μπλέτσα το Silver Award.

Τα FEA είναι διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου των τροφίμων και ποτών, όπου ανεξάρτητοι καταξιωμένοι επιστήμονες της αγοράς του κλάδου τροφίμων, αξιολογούν τις υποψηφιότητες με στόχο να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν τη σκληρή και καινοτόμο εργασία.

Στόχος της κατηγορίας Great Food Media Performer, στην οποία βραβεύτηκαν οι εκπομπές του ΣΚΑΪ, είναι να ενθαρρύνει και να επιβραβεύσει επικοινωνιακά μέσα (τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά, ιστότοπους, podcasts, κ.λπ.) που παράγουν και μεταδίδουν σημαντικές πληροφορίες για τα τρόφιμα στο κοινό αλλά και στους επαγγελματίες. Το περιεχόμενο μπορεί να καλύπτει θέματα ασφάλειας τροφίμων, τεχνολογίας τροφίμων, επιστήμης τροφίμων, διατροφής, κληρονομιάς και πολιτισμού τροφίμων, εμπειρία πελατών, γαστρονομία, εκλεκτά τρόφιμα, vegan διατροφή, ευεξία, αγορά τροφίμων, κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !