Έρχεται ο Ezel αλά ελληνικά με πρωταγωνιστή τον...

1


Σε σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και δικαιολογημένα ρίχνουν μεγάλο βάρος σε παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν αποδειχτεί ότι μπορεί να είναι δυνατά όπλα στη μάχη της τηλεθέασης.


Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν εντάσσεται η μεταφορά και διασκευή της γνωστής τούρκικης σειράς, Ezel, που έχει προβληθεί με επιτυχία και στη χώρα μας.


Στο επίκεντρο της ιστορίας ένας… σύγχρονος «Κόμης του Μόντε Κρίστο» που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε άδικα για μία ληστεία, αλλά δραπετεύει και αλλάζοντας με πλαστικές επεμβάσεις προσπαθεί να δικαιωθεί και να βρει τους πραγματικούς ενόχους. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit έχουν γίνει επαφές με τον ALPHA, αλλά υπάρχουν κι άλλοι… μνηστήρες, καθώς εκτιμάται ότι και η διασκευή της αλά ελληνικά θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Αν και η προετοιμασία της βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο το πρόσωπο που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσει είναι ο Δημήτρης Λάλος, που ως «Μάθιος Σταματάκης» στον Σασμό έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από το τι θα γίνει με τον Σασμό που όπως φαίνεται θα πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο, αλλά χωρίς να έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αν θα ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς, ή στο τέλος της επόμενης σεζόν. 

Πάντως είναι θέμα χρόνου… και τηλεοπτικού σταθμού… ο Ezel να μεταφερθεί αλά ελληνικά και σίγουρα ο πολύ καλός ηθοποιός Δημήτρης Λάλος είναι μία πολύ καλή και ενδιαφέρουσα πρόταση…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !