Eurovision 2023 – Melissa Mantzoukis: Θα ασκηθούν όλα τα νομικά μέσα κατά της ΕΡΤ

0


Εξελίξεις θα έχουμε από τη Δευτέρα (20/02) γύρω από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 καθώς, όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης, πρόκειται να ασκήσει όλα τα νομικά μέσα κατά της ΕΡΤ, αμφισβητώντας – και επίσημα πια – τη διαδικασία ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ζωτιάδης δήλωσε: «Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, γιατί στείλαμε και δεύτερο εξώδικο-απάντηση στο εξώδικο που έστειλε η ΕΡΤ. Όσα αναφέρονται στο εξώδικο της ΕΡΤ είναι αρκετά αποκαλυπτικά. Μας απάντησαν, μεταξύ πολλών, αναφέροντας για πρώτη φορά τη διαδικασία που τήρησε η επιτροπή της ΕΡΤ, γιατί η επιτροπή των 70 ατόμων ψήφισε όπως υποσχέθηκε η ΕΡΤ στα δελτία Τύπου της. Από εκεί και πέρα, ξεδιπλώθηκε μία διαδικασία με κάποια στάδια. Υπήρξε, μάλιστα, και στάδιο στο οποίο αφαίρεσαν τα 4άρια και τα 5άρια της επιτροπής των 70 ατόμων».


Ακόμα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Κοζάκου που επιτέλους είπε την αλήθεια, ότι δηλαδή η επιτροπή της ΕΡΤ δεν καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα κατά 49,4%. Αυτές ήταν οι δεσμεύσεις της, αυτό γίνεται στη Eurovision. Η επιτροπή της ΕΡΤ ήταν ανεξέλεγκτη, δεν τήρησε την κλίμακα. Είναι σαν να δώσω σ' έναν άνθρωπο να δώσει το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο σε τρεις ανθρώπους και να πει "το χάλκινο δεν το δίνω γιατί βγήκε πέμπτος". Είναι δυνατόν στους τρεις να βγει κάποιος πέμπτος;».


Τι δήλωσε η Μαρία Κοζάκου

Μία νέα διάσταση έδωσε, την Παρασκευή (17/02), η Μαρία Κοζάκου όσον αφορά στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού, που θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision 2023, ο οποίος θα γίνει από τις 9 έως τις 13 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι η Melissa Mantzoukis έχει προαναγγείλει μέσω του δικηγόρου της, Χρήστου Ζωτιάδη, ότι θα κινηθεί κατά της ΕΡΤ και της διαδικασίας επιλογής, με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή.


Συγκεκριμένα, η διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ και σχολιάστρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision χαρακτήρισε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ως «μία ωραία ιδέα» τη συγκρότηση επιτροπής κοινού των 70 πολιτών, που άκουσε και αξιολόγησε τις επτά υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Λίβερπουλ. Βέβαια, η Μαρία Κοζάκου υποστήριξε ότι θα ήθελε αυτή η επιτροπή να είχε ακόμα «πιο μαζικό χαρακτήρα, πέρα από το ηλικιακό κριτήριο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !