DRAGONS’ DEN: Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις στο σημερινό επεισόδιο;

1



Το «DRAGONS’ DEN» έρχεται με νέα «πιτσαρίσματα» και νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από τους Έλληνες DRAGONS, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Tο πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα που κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τους Dragons να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€, έρχεται στο 2ο επεισόδιο με φιλόδοξους επιχειρηματίες να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στους Έλληνες επενδυτές και συμφωνίες που τους ανοίγουν νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons και στηρίζουν με τις επενδύσεις τους, τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 2Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN GREECE» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

Ένας εφευρέτης με ένα χρηστικό αντικείμενο για το σπίτι και χαρακτηριστικά που, όπως λέει, θα ζήλευε και ο Steve Jobs, εμφανίζεται μπροστά στους DRAGONS και ζητά συμφωνία. Θα την κερδίσει;

Μία influencer με επιχειρηματικό δαιμόνιο, έρχεται στο «DRAGONS’ DEN» για να κερδίσει κάτι περισσότερο από επενδύσεις… Τι είναι, όμως, διατεθειμένη να δώσει ή να αλλάξει στην εταιρεία της;

Ένας επιστήμονας παρουσιάζει την πατέντα του που, όπως ισχυρίζεται, έχει τη δυναμική να αγοραστεί από τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου.

Μια startup με διεθνή παρουσία, δίνει λύση σε ένα επίκαιρο πρόβλημα που αφορά κάθε χαμηλόμισθο 18-50 ετών. Θα επενδύσει κάποιος από τους 5 Έλληνες DRAGONS σε αυτή;

Μια νεαρή επιχειρηματίας θέλει να κάνει με τη βοήθεια των επενδυτών όλους τους γονείς καλύτερους.

Ένας ζεν επιχειρηματίας φέρνει στους DRAGONS να γευτούν ένα νέο vegan προϊόν που, όπως λέει, έχουν ήδη δοκιμάσει 2 εκατομμύρια Έλληνες.

Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες με τους DRAGONS, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;

Στο «DRAGONS’ DEN» τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως άλλωστε και στην πραγματική ζωή και στις επιχειρήσεις.

«DRAGONS’ DEN GREECE» - Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο έρχεται στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους εσάς που θέλετε και ριάλιτι και από πάνω, είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει ο Αντ1, λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ότι χειρότερο έχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !