Αθώος για βιασμό ο Πέτρος Φιλιππίδης και ένοχος για τις δύο απόπειρες

2



 Ανακοινώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η ετυμηγορία του, για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται σε δίκη από τον περασμένο Μάρτιο για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, τριών συναδέλφων του, ηθοποιών.


Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ανακοίνωσε την ετυμηγορία του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ύστερα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία.


Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε αθώος για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ομόφωνα. Αντίθετα, τακτικοί και λαϊκοί δικαστές έκριναν τον ηθοποιό ένοχο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε επίσης ομόφωνα...

Η καταδίκη του αφορά τις καταγγελίες δύο γυναικών για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού νεαρής ηθοποιού στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη το 2010. Επίσης, καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο του το 2014 με θύμα άλλη νεαρή ηθοποιό.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε Βέβαια ο Φιλιππίδης, αντί να είναι στα κάγκελα τον στέλνουν σπίτι του, για εμένα αυτές είναι εικόνες ντροπής, τα ίδια κάνανε με τον Λιγνάδη, και τωρα κάνουν το ίδιο, για εμένα αυτό είναι μια λανθασμένη κίνηση και μια λάθος επιλογή, η αλήθεια για αυτούς εξακολουθεί να πηγαίνει περίπατο, το μόνο που λέω είναι ντροπή και αισχος, αυτό είναι ότι χειρότερο έχω δει, φαντάζομαι πόσο χαρούμενος είναι ο παλιάνθρωπος και πόσο στεναχωριμενοι θα είναι τα θύματα, αυτός πανηγύριζει και τα θύματα θα είναι δυσαρεστημένα από αυτό το θέατρο του παραλογισμού, και τώρα κανένας δεν θα μιλάει, όσοι δεν μιλούν θα κρατούν το στόμα του κλειστό, κρίμα, σε λίγο θα βγαίνει στα κανάλια και θα το παίζει θύμα, ότι ακριβώς έκανε και ο Λιγνάδης, που ακούστηκε αυτοί που βίαζαν να ελευθερώνοται;, Αλλά έτσι είναι οι καλοί νικούν στις ταινίες και στις σειρές, αλλά στην πραγματική ζωή οι κακοί κυκλοφορούν ελεύθεροι, άμα δεν μιλάμε όλοι μαζί δεν γίνεται τίποτα, μα δυστυχώς δεν ήμασταν και τόσο ενωμένοι, όσο ήμασταν, αφού τωρα πια είναι αργά, μπράβο σας, συγχαρητήρια, σαν δε ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !